[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
有幾多位係拎出黎公開賣架

呢層唔清楚

開兩場
咁Q多Sponsor
睇怕都係絕望座位表多

但而家唔買唔睇都唔知要等幾時

呢層唔清楚

開兩場
咁Q多Sponsor
睇怕都係絕望座位表多

我意思係有排搶姐

呢層唔清楚

開兩場
咁Q多Sponsor
睇怕都係絕望座位表多

我意思係有排搶姐

應該都唔會既
優先搶飛
未用過AEG 但聽人講啲位好差好唔掂
四面台應該冇乜分別?
四面台應該冇乜分別?

之前幾次用AEG都唔差喎啲位
最唔抵係坐係嗰個價最後幾排啫
四面台應該冇乜分別?

即係要買680 先睇到野

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/21/161049_a1fc5813e316b36635fb396adb38ad0d.jpg[/im][/url]

演出日期: 2017年12月2日 (星期六) 8:15PM (暫定一場)
門票價錢: HKD$680 / $480 / $300
演出場館: 紅磡香港體育館
優先購票: 2017年8月23日起 (AEG優先購票)
公開發售: 2017年9月5日10am起 城市電腦售票網 Urbtix

後日幾點開始搶飛?

冇講時間

優先購票洗唔洗會員先得
四面台應該冇乜分別?

屌, 我咪試過囉! 上次j神十過年九展個場, 我張最貴飛坐到去場中間.
陳柏宇Speechless演唱會2017
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務
演出日期 : 2017年12月2日
演出地點 : 紅磡香港體育館
演出時間 : 晚上8時15分
票價 : HK$680 / HK$480 / HK$300
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
陳柏宇Speechless演唱會2017
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務
演出日期 : 2017年12月2日
演出地點 : 紅磡香港體育館
演出時間 : 晚上8時15分
票價 : HK$680 / HK$480 / HK$300
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)

感謝大師
有冇人都係打算一個人去一齊夾
留名
陳柏宇 - 磚頭
https://vimeo.com/230428616
推幾個月
推幾個月

好快就會沉見底
推幾個月

好快就會沉見底

唔會既 連登都算多廣偉 fans
d neway fun神早用哂
如果唔係700-800fun就換到1張
好多歌手入紙多次先成功申請,陳柏宇說:「唔知喎,唔係我入紙,但好似一次就得。」至於會否加場,佢就話到時要睇門票反應,但期數最盡只能開兩場。
好多歌手入紙多次先成功申請,陳柏宇說:「唔知喎,唔係我入紙,但好似一次就得。」至於會否加場,佢就話到時要睇門票反應,但期數最盡只能開兩場。

我估2場難d啦
有冇人都係打算一個人去一齊夾

我估2場難d啦

2場得既
跪求唱原版車匙!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞