[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
死ser
付唔到款
俾晒錢入晒code佢好似彈返我出去

Jason Chan Live In Concert 2017
陳柏宇Speechless演唱會2017

Priority Booking period – Aug23, 2017 9am till Aug 30, 2017 11:59 pm,
First come first served.

優先訂購日期由2017年8月23日至8月30日
數量有限,售完即止!

得呢段字
成功搶到兩張$680
http://process2.aegpromotion.com/jason2017/tc/ticketing_02.asp

用呢條LINK 唔知有無幫助
成功搶到兩張$680
process2.aegpromotion.com/jason2017/tc/ticketing_02.asp

用呢條LINK 唔知有無幫助

自動彈去homepage

Jason Chan Live In Concert 2017

Priority Booking period – Aug23, 2017 9am till Aug 30, 2017 11:59 pm,

數量有限,售完即止!

得呢段字

有無檔案號碼同收唔收到EMAIL
買到了
買到了

恭喜!

數量有限,售完即止!

得呢段字

有無檔案號碼同收唔收到EMAIL

就係無 我屌
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error
有無人幫得買到4張
好想睇
買到480 2張
$680已入手, 巴打加油
點解咁on9 有d人入到 有d入唔到 乜嘢server黎
其實係server busy條link到f5有無作用?
屌你老母點解我server busy?
多謝您選用 AEG PROMOTION 獨家優先網上訂票服務

您的訂票編號為:XXX

項目名稱:Jason Chan Live In Concert 2017

訂票詳情:

日期 票價 張數 手續費 合共
2017年12月2日 $300 2 $64 $664
共 2 張 總額: HK$664

大家加油

跪求2張480
屌你老母點解我server busy?

Same

好想睇
有無人幫到得買4張480
有無人幫得買到4張
好想睇

加油繼續F5!! 岩岩我開無痕模式瘋狂F5兩邊都入得到買飛果頁!!
會買到的
(就算依家買唔到都可以等加場 )
輕鬆買左680 2張

我係DEL左server busy幾隻字之後再LOAD
無得揀位
買到啦

我係DEL左server busy幾隻字之後再LOAD

Same
但仲未得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞