[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
其實仲有3號果場,買唔到可以等下幾時賣飛

一定會去搶300
賣晒了
連480都冇埋
十幾分果陣入到,入哂資料俾錢load唔到
三十幾分果陣先入到買,買到兩張680之後再load已經賣哂
F5咗半個鐘 終於成功
點解咁多人想買300

我想試下坐山頂
次次都淨係買到中間位

竟然
唔洗入了 無晒

好似話要見到qr code果頁先得

信用卡收到我交易提示 但係無收到aeg 封email 確認我買咗飛 上佢個網又check 唔到我個交易紀錄

+1

我用paypal都係

+1

最煩係唔知仲買唔買好

無email應該唔得 再㩒啦!

買唔到唔緊要
最驚佢扣左我數又比唔到飛我
等公開發售定fans club買好

勁唔撚想入佢個fans club 有次去公開活動d師奶西口西臉 成塊牌車落我塊面度一句道歉都無

我上次自己去佢早排times個busking
個師奶又撥扇又舉部爛鬼dc仔阻撚住晒我睇
個樣又極西極串
佢個fc個搞手都係西 唔想搵佢地

入左佢個gp 但寧願靠自己買
扮哂大家姐咁 一有飛買個個都唔該前唔該後 平時又唔上水
有無人買多左可以原價加手續費放680?
http://t.me/iwonttellu
黃牛成交價
$680 => $777
$480 => $576
$380 => $376
有無人買多左可以原價加手續費放680?
http://t.me/iwonttellu

2張
十幾分果陣入到,入哂資料俾錢load唔到
三十幾分果陣先入到買,買到兩張680之後再load已經賣哂

0幾分已經入到
係入哂資料付款load唔到
黃牛成交價
$300 => $376

信用卡收到我交易提示 但係無收到aeg 封email 確認我買咗飛 上佢個網又check 唔到我個交易紀錄

+1

我用paypal都係

+1

最煩係唔知仲買唔買好

無email應該唔得 再㩒啦!

買唔到唔緊要
最驚佢扣左我數又比唔到飛我

聽日打去問 send埋email
求兩張300/480
訂購程序進行中,尚未確認。如於2天內,仍未收到電郵確認,請致電2697 1989查詢。

姐係買唔買到

求巴打解答…已經打晒資料,信用卡都驗證埋

勁唔撚想入佢個fans club 有次去公開活動d師奶西口西臉 成塊牌車落我塊面度一句道歉都無

個樣又極西極串

所以咁多年黎啲fans分散晒唔同group係有原因
訂購程序進行中,尚未確認。如於2天內,仍未收到電郵確認,請致電2697 1989查詢。

姐係買唔買到

求巴打解答…已經打晒資料,信用卡都驗證埋

同問
黃牛成交價
$300 => $376

😆😆

炒5起牙

個樣又極西極串

你巴定絲啊?同呢班人有關係我視之為對自己既一個侮辱

好似話要見到qr code果頁先得

+1

我用paypal都係

+1

最煩係唔知仲買唔買好

買我果啲啦
多左4張480

tg yy_yy123
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞