榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 咁臭你食得咁開心一定係媒(6)

646 回覆
3 Like 10 Dislike
搞掂
而家係咪冇左龍瘟?我見隻pawn閃紅眼但係訓完又冇事,我想解群體復活個成就
龍疫低機會咗 有可以傳咗比另一個pawn 想解群體復活好似自己殺啲人都可以解
點解用魔劍士出定身再跳 飛唔到去敵人到
要捉時機㩒制 早咗㩒係唔會觸發
好鬼難,未成功過
偷渡咗去拎退魔至聖斬

班獸人又打9我
又冇曬飛石

仲有冇咩方法返去
收埋自己瞓返一兩日就得 或者走偷渡條路返去
我坐馬車
我試下訓多2日

富人區有個位好易去,剩係拎咗嗰個所以記得
不過一代好多廢任,好似一開波漁村有條友唔見咗,跟住要去出面海邊搵佢嗰啲支線淨係得女商人條線好少少(同王妃偷情應該計主線?)

今集啲支線就連貫多好,好似貧民窟靚妹叫你搵x粒礦石,一開始以為係打10隻哥布林嗰啲on9嘢,點知原來會牽涉到修女,修女又牽涉到主線,後面斯芬想搵老母證據時又可以搵修女
幾時更新個困難難度比人揀下,唔會要等年尾dlc先有呀
1代有既2代反而無,hard mode又無地城迷宮又無
咁好銷量唔該keep住更新
琴日終於爆左機
入左真結局 好撚空虛
冇發覺到有疏散任 印象中黎明之都係叫我去海底神殿
個到有紅光同藍光 諗住入左紅光先去藍光 點知直接入撚左結局
最後我個隨從有見樣 應該係關好感度事
個幕差d哭撚左
1代滿lv係200,2代滿係999

先唔好講有無人會升到咁癲,但問題係無吸引元素引誘大家keep住玩落去

黑咒島呢類迷宮類放係dlc我明,但無理由2周目無新難度比人揀呢下奇怪

搞到我就算2周目拎把無強化商店武器都切菜咁
(高lv人物數值高)
難度低 怪種類少又無迷宮少左好多冒險感
以前黑咒島去到中庭俾骷髏巫師放龍捲風滅團,落到下層俾班幽靈騎士同牛頭人㩒住砌,諗起都爽
你話關口?
睇下地圖 左右兩邊都有路番去
唔一定要經關口個閘
不過你隻人如果低lv 唔夠氣都跑得幾辛苦
你講嘅全部DLC先有
講一代
但係今集主線都好多垃圾跑圖傳話任
好似岩岩2周目玩到捉刺客幕後黑手
要去溫泉接任 巴塔克監獄 再番溫泉完任
成個過程唔用飛石剩係跑圖都十幾二十分鐘
過程真係悶撚到訓著
想問獸人國家中間有忽空白要點踩入去
梅爾威 d人走左去魚村之後,係唔係冇得賣水果賺錢

成個梅爾威冇左商店
係咪搬埋去漁村?
原本係梅爾威賣野條友,依家係漁村無所事事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞