榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 咁臭你食得咁開心一定係媒(6)

610 回覆
3 Like 9 Dislike
我當初都係咁諗
請問朽劍與名匠呢個任幾時先接到?
我當初都係咁諗 以為升滿左弓先可以變魔弓
戰士升滿變鬥士
法師變巫師
一周目玩左65hrs終於爆機但仆街個結果條龍揸撚住火之國女王個護衛,話係我心愛之人迫我玩二周目
二週目第一樣要記就係呢個
去王城撞下個士兵
我琴晚岩岩去真世界

去前做晒野打算返企訓個覺再出發哈波村做主線

咁岩村姑要我護衛佢去哈波村,心諗反順路是但

可能因為咁,條龍捉左村姑
我都係弓手轉咗做賊,簡直係開咗easy mode咁濟
不過開到9lv之後都係覺得弓手有趣啲
開體感瞄準爽好多
開局做弓手難打,而且每次打大怪覺得自己唔關事咁,勁無聊
係後面放下水or油箭,就算學咗鬼神箭
打中怪弱點都唔算痛

但做賊好玩,爬上怪到狂插再塞炸彈嘅感覺好正
爆炸箭好似都幾高傷,睇啲人打可以爆一下消一條血咁濟
同埋弓手瞄弱點開機關槍都ok嘅

不過賊係真係t0咁濟,控耐控得好就可以無傷
我做斯芬克斯第5題 我完全唔記得左第一粒野係邊度拎 點算

如果過左7日都無左 係咪可以再接返定係會永遠無左個任
係 backupsave啦 無限7日
唯一缺點就係耐力問題
以為開無最消耐,點知一垃煙彈無4分1 行

暫時未試到企上龍頭開自爆,好想試下可唔可以一下爆暈佢
弓手先係早期最易玩
係咁普射班細怪就埋唔到身
一定要裝壓倒戒指,5個探求之證好早就有
係後期打Boss真係冇力,其他職業一打冇幾行血
弓手有近戰加攻戒 唔知有冇用
我用手掣個gyroscope瞄其實唔差,感覺幾順手
想問做完護衛任務個npc會去左邊

布連我做完但字學大師技能

比戰士大師我嗰條友好似我行得太快失敗埋

去邊到搵返佢地
去返佢住嘅地方 戰士大師根據你弓女支線進度會唔同居住地
布連 做完淨係送花比我
可以點搞
要等佢返火之國間屋先會比書
收到
我就係係佢屋接護送
但係冇比書我
我打完佢成條支線 佢返到屋企就比我 冇接到護送都有 你可能好感唔夠掛
應該好感唔夠,經過關口送一兩次野比佢應該搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞