榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 咁臭你食得咁開心一定係媒(6)

610 回覆
3 Like 9 Dislike
大怪得一隻golem,隻chimera可以唔做打
之後都係得啲細怪,條路又短啲

經關口條路九曲十三彎又多細怪伏你又多賊
行過少少嘅話仲有龍呀golem都兩隻等緊你
咁架 我火山 獸村 都無
白金左無左動力玩
有冇巴打可以俾個初心之證

PS
有冇人贗品店老闆唔見左人?玩到火之國,想複製素材點知唔見左佢
未試過喎 會唔會你高好感搵你
請問我點搵返佢?
試吓冇限時任就瞓返一個星期
其實出關斜坡時打走隻獅鷲,然後去纜車度坐一程就到巴國
精靈村門口月光花係咪更新後冇左?
隻game 點樣set item 快捷鍵..
點解地圖d寶箱開完都仲有個圖示係度架
一陣番轉頭唔記得搵餐死
地圖感嘆號係咩意思

咁多問題 唔好意思 岩岩入手

Thanks
無架 啲感嘆號純粹啲隨從見到野話你知果到有野
就算開左箱有時都仲會係到
玩耐左就慣 唔駛理
月光花好似剩係可以採一次
THANKS
地圖d寶箱開完都仲有個圖示... 呢個等新 update 會改,
但未知幾時會有新 update
第一次見到以為係bug
啲npc係咁慘叫
心諗 做乜撚嘢你地,轉身就見到隻獨巨
好似上古咁,啲龍同吸血鬼無啦啦衝入城斬死曬啲npc
其實無哂聲氣,都唔知係咪已經放棄左
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19967&snA=8152&tnum=19
個消息 19號先放出黎
根據佢對上一個更新應該好快就會有
不過到時應該已經玩緊劍星
修bug唔係想像中咁易,
好容易好似 ubi 咁修好一個bug就引發其他bug,
其實隻驚琴日先啱啱夠一個月就已經有 2次更新,
算快手架喇
想問買PC版定PS5版好啲
另外一開頭出啲bugs整好未?
點解隨從成日帶帶下路 會突然間無左件事咁
個人覺得隻game 無講到咁差
唔想用腦做下跑腿任殺下怪都幾好玩
但隻game 無得閃避得檔格
同埋鎖定做得好差..
帶帶下路會突然間無左件事
戰鬥要等少少時間後(通常係同隨從拍手),
佢個感嘆號出返黎先會再開始帶路

隻game 無得閃避得檔格
因為分職業
閃避 > 盜賊
擋格 > 戰士
鎖定真係做得勁差... 尤其是法系成日打錯位
不過打慣左都算, 反正啲怪咁易打
鎖定差 > 魔弓
單論戰鬥系統 GBF Relink 真係贏哂近期ARPG
唔抄下Relink都抄下FF16
呢隻game 一開始渣住把劍都唔知點打識飛既怪
學技可以向上斬但隻怪唔企你對前跟把唔會中www
點解要抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞