榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 咁臭你食得咁開心一定係媒(6)

610 回覆
3 Like 9 Dislike
無...垃圾
垃圾技
村姑線最尾都
之後仲有咩做?
你做到某階段 比火龍燒過嘅村會比公妃一派占領 到時你要收買啲人比你入去同戰士哥做反 帶戰士哥班人去波哈村
哦 我係佢做村長前做咗
之後返哈波村同弓女扑野應該先完條線
喊出嚟
用完自殘弓秒龍
諗住返去瞓過覺再刷隔條龍
點知中左巨龍症
成條村冇哂
想問下d屍係咪唔會傳去主城
係我問題 自己太鍾意呢類setting既game
同埋二週目由男近攻換左玩女魔弓手
個體驗叫做唔同啲
請問ps 有咩刷錢?最新版
好左排放低左又玩返 好缺錢
中年人冇咁多時間玩 飛個城都要成萬
唯有跑
謝謝
村姑係邊個
我發覺唔睇攻略真係會miss 左好多野
最緊要係主線做到某個位識得停,留返時間俾自己探索就ok

做到主線交15粒龍血晶好停,如果唔係成個boss skip撚都唔知咩事
Key point
登基大典
龍血晶15粒

海底神殿光柱

點解成就set得咁「冇挑戰性」
好多都係一個開頭,或者達成一半就已經拎曬啲成就
好似探求之證,全game有220個,但得一個成就,只係搵80個就搞掂
隨從勳章有十幾個,但成就得一個,只係需要拎一個勳章

呢個白金實在太容易
去做斯芬克斯任務招個隨從
見佢排名第一就招佢,原來佢惹咗龍瘟,一起身殺晒全城
攞完個任群體復活就即刻有用

排名榜高多人用,即係公廁更加可能有病
如果係梅威爾同哈波村 正常會係響人類主城公墓
我都係,
仲以為海底神殿唔行大路周圍跳跳跳會有好野,
點知乜柒都無!!!
3個隨從仲要跌晒落海
一跳行一路諗如果魂系實收埋好多野

btw, 仲以為海底神殿個名咁勁會係一個迷宮,
點知只係一個廢城得幾間房
我比晒個NPC
唔知佢諗乜,有啲浪費,仲要呢個位專登計條鐵吸引你跳
排名榜點高都唔會高得過果堆斯芬克斯家長
我而家條𡃁先得 5x like 5x 心,
佢地就去到幾千
咁我粒大龍石要去公墓到用?
未用過
D成就其實最主要就係俾驚廠睇既玩家數據,set得易就證明廠商都唔睇好隻game
點解你地咁易中狂龍症,我白金完都未中過
點先可以中到
真世界啲光柱係咪隨機? 我睇巴哈啲人叫要快手搞掂火山營地隔離個光柱如果唔係會滅村, 但我火山營地到爆機都冇光柱 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞