榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 咁臭你食得咁開心一定係媒(6)

610 回覆
3 Like 9 Dislike
能力嗰度裝咗探知,每行幾步路就聽到聲
玩咗成日都喺度執探求之證 想玩下支線任務都唔得

我玩咗4 50個鐘 仲未執到一粒基石 係咪我漏咗?
基石一粒主線 一個精靈村 一個獅鷲巢 一粒龍石買
一個獅鷲巢 係整雕像嗰個支線? 頂又要行返過去
唔係 貝爾蒙特區個巢
咁都好啲,唔該晒
揾隻獅鷹坐到去佢老巢
之後去解精靈村任系列
有冇諗過係你廢
獅鷲巢撞左2個都撞唔中有基石既
迷霧森林個巢放咗係到喎
仲有一粒係複製出黎
弱智都唔使周圍唱衰自己既,自己知就ok
暫時只係去過畫家同食龍塔個巢 搵日要特登行過去
relink 共鬥齋打boss,DD2 開放世界跑圖驚,點比較啊大佬,一係用盜賊開無敵當捨戰蘭斯玩囉咁
覆個傻仔做咩 佢覺得市面上每個遊戲都一式一樣最好 仲話抄ff16 講動作遊戲capcom仲洗要人教 佢知唔知ff16動作指導條友都係dmc班底
隻game都係鎖返60fps好啲,唔係啲布料會變曬紙皮
1。想知有冇青係習慣清曬所有支線先推主線
個人有強逼症夠到玩得好慢,20lv都未轉到魔弓手職

2。有冇青打打下會crash,我4080ti,48gb ram,i914900k,水冷,開驚果時cpu同gpu十約40-50度
關唔關graphic setting事

3。想知隨從一般每幾耐換一次,每次call比自己高幾多lv既隨從會比較好?
1. 咁你咪玩曬先打主線 其實主線好短 支線最多野玩

2. 3080 i7gen12 玩落無大問題 最新driver set左shader無上限同 cpu priority 最高 玩到2周目最crash過一次

3. 你得閒可以每升一次lv都換一批
你係指n卡最新driver?
支線係多過主線好多好多,
我1周目不斷做支線+周圍行+少少主線用左幾十個鐘,
2周目乜支線都唔做去返同樣嘅主線劇情都只係用左 1個鐘
如果真係想要魔弓嘅話可以偷渡過左去拎先,
順便拎埋幻術師個探知技能,
咁搵野就方便好多

隨從就第一睇樣先,
人靚聲甜嘅其實都唔算易搵...
第二就睇下當時我用緊咩職業去召返個相應嘅黎輔助,
玩緊法師時就招個戰士 / 鬥士上前線頂,
玩緊鬥士就搵個補,
近身有斬擊嘅就召個打擊嘅,
咁樣樣
想知女巫師有冇market,因為覺得法師招補血有d雞肋,除左解debuff同上屬性buff好似有d用外
我自己用緊弓手
會再另外請一劍士一戰士
唔知咁make唔make sense
摺埋啦, DD2戰鬥使抄你Relink
巫師2招大技屈機的

巫師輸出
法師補血
1劍1戰做坦
所以如果我自己魔弓
隨從係巫師
另外應該搵一補一坦先係正路?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞