榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 咁臭你食得咁開心一定係媒(6)

610 回覆
3 Like 9 Dislike
我想問
我skip 咗 去災難降臨 個任務
去咗好多地方都搵唔到 烏爾里克
到底去咗邊?
終於得閒玩完個true end
好似dd1 end得比較好
me2

冇記錯dd1 true end係打到厭(打爆深淵) 用劍殺死自己先到下周目 好符合界王嗰條等到厭世要自殺
想問下咁多位我去到山岳神殿但上到去唔見史芬克斯
關唔關我依家係理世界事?
我做到幫女王去雞竇
結局都係冇女王同侍衛
做漏乜任務?
咩理世界 通常不被神祝福嘅世界叫真世界 紅世界

如果係你所講 人面獅線應該真世界就斷
點樣冇我做完任 收謝禮之後 返火國 女王會跟住我
哦..係呀我係真世界,即係無得解
裡世界結局每個NPC都有CG畫面
我就係差佢兩隻
唔知漏乜
咁唔知 正常做完女王任 女王就面紅跟住 支線各色要面紅會跟任務進度鎖好感 正常做完女王任佢跟住你應該完成晒佢啲任

9up:係咪死咗唔知
有限時㗎咩我諗住一周目解得太快好多嘢無探索過,依家真世界周圍行吓咋
真世界一瞓教一兩日有一個城會滅 記得好似係火山 奴隸石場開始先 所以盡量唔好瞓

要解任都分兩階段 一個係黑鬼要你著正裝去王宮 一個係叫你去海底城 整劍之前 建議你如果玩二周目就係𠵱兩個任之前解晒所有任
裡世界我係有確認佢兩個都喺度
不過點都好,要做嘅差唔多都做晒,唔爆第三次lu
喺表世界遊山玩水撚怪算
我都諗住二周目清晒任 升晒主pawn職等dlc算 𠵱家始終差啲end game野玩
前期想轉魔劍士 想問災難降臨呢個任係點觸發 牛車送信已做完 瞓咗好多晚返去梅爾威都係冇 點算
好似要解一個黑鬼任(主線)先會觸發
我連黑鬼個位置都唔知 一開波要喺邊度搵佢 而家先去到哈波村
主城酒吧 但要夜晚佢先出現
主城 菲倫瓦思?
如果去咗做完主線黑鬼搵你登基失敗
就會無咗災難降臨
要自己搵路去食龍塔打龍打完轉職
即係點樣啊?我而家啱啱做完牛車送信 係唔係要夜晚去主城酒吧搵力架接任?
唔該先巴打!再試吓
係哈比村 我的隨從會主動攻擊npc 村民 點解會咁樣?你哋有冇試過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞