榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 咁臭你食得咁開心一定係媒(6)

610 回覆
3 Like 9 Dislike
唔係最高好感咩 因為我果個係城入面既路人甲女女
屌佢揸住我個龍騎士阿叔
第一次爆機頭也不回
唔係喎,我自己係巨龍揸精靈妹,但真結局完片完話第一係黑鬼騎士長第二係老闆娘第三係村姑
DD2 CPU Priority - Less Stuttering at City and Towns

之前係大城都會CRASH GAME, 會彈CAPCOM個回報問題出黎
裝完呢個MOD之後係直接幫我熄左隻GAME, 隻GAME彈得仲密左 如果淨係加返大D條RAM會唔會好d
RTX 2060
AMD Ryzen 5 3500 6-Core Processor 3.60 GHz
16.0 GB RAM
咁你咪下兩週末再解囉,玩下魔弓手合埋對眼秒住走啦⋯⋯
點樣開request
好似係從者石set
有無人知復甦者果個可以share JP比其他職業個功能
係復甦者練滿後仲有無
唔想轉幻術士弓手同鬥士同劍士
仲有
仆街 個黑妹鐵匠去撚咗邊 連墓都唔見
有無巴打知呢個係咩狀態?要點解除?
鳩估濕身 啲debuff真係認唔到
訓左覺都好唔返
萬能藥又唔俾食
終於解到光頭佬個任,仆佢個街原來"聳立吧、大地"係有2本,唔睇攻略根本唔會知
https://dragonsdogma2.wiki.fextralife.com/Towering+Earth
應該會啦 我開驚開chrome都用成17gb
幾百蚊唔怕加
有時會出左出面鳩行,可以抬佢返入佢屋企等佢幫你做嘢
都冇
打完一周目先知原來真世界要咁樣入

但已經開左二周目,想問下到時候會唔會提你入真世界?驚又再miss左
最後搵觀察者(藍影人)對話 不停loop巨龍戰 𠵱個就係提示

如果係打贏龍而無進入真世界咁入二周目,係咪都有新怪打?定一定要入左真世界爆機先會有得打?
真世界先有新怪打 你入完真世界 打二周目一樣要去到真世界先有新怪打
咁大穫,咁二周目無新怪打好似無咩癮
我都試過,過幾日就自己走返出黎,可能去咗郊遊
所以話佢半成品
好似上面有個巴打話齋,喺塊和牛扒上面加三色豆同頹汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞