榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 咁臭你食得咁開心一定係媒(6)

610 回覆
3 Like 9 Dislike
我就係用勇氣裙,諗住襯下身..點知無咩邊件靚
而家暫時用住你講呢套紅皮鞋先
自己用定隨從用?
自己用戰士著呢set野喺高處跌落黎用盾牌緩衝的話,
個角度幾過癮
反正最後都係轉做復蘇者解放裝備限制,
暫時著下都唔錯

而家我著緊露下半球果件衫再襯魔弓,
硬係覺得佢射果陣對波會彈下彈下
而家入手ps5定steam版好

4060 laptop
ps版咩都唔洗煩 pc有mod會好玩啲
老老柒柒,
雖然我都玩左差唔多 120個鐘仲好enjoy,
但我覺得而家未必係一個好時候入手,
一來已經錯過左大家一齊摸索嘅階段,
二來等緊佢解決嘅問題仲有好多,
不如再等耐少少佢攪返好update左先再入都未遲
甚至乎等埋佢個DLC先考慮
隨從用呀
如果自己用就唔駛咁煩啦
隨從著我又覺得呢 set 幾正喎,
睇住佢喺前面跑,
條裙仔飄下飄下底褲仔若隱若現
係衰在酒紅色唔算好夾啫, 不過勉強都OK嘅
尋日解魔法少女任 解完都冇比到大師技我
我又7咗,諗住比粒龍血晶比呀婆,點知佢地兩一樣樣,我送錯咗比呀伯

完咗之後呀婆又我做護衞送佢,送完返梅威爾就消失咗

有冇師兄可以指教下點解決?
搭單一問
戰士既盾牌我見佢只係有攻擊力無寫防禦力,如果唔用盾撞呢類傷害招,其實係咪所有盾都無分別,純外觀用?

BOY!
阿婆嘅去墓地望下有冇佢 冇佢就原地瞓幾日 記得禮物一日一次
謝天謝地,好彩我拎左5個探求之証個時知道史芬克斯條問題,5個點逐個搵終於搵到初衷之証
Ps5 教咗1080之後好似順咗 唔知係咪心理作用
大家得閒可以幫手試吓
無用架, 隻game個resolutions係唔會變
你咁樣只會令自己睇得濛左
地圖有個叫曙光的異界石
入去啲隨從唔係Boy!就係Say my name
唯有返去佢屋企搵多佢幾次
勁嬲 做完冇獎勵

依家29lv 夠唔夠力去殺龍?
睇職業 如果賊 巫師有大師技應該得 其他可能唔夠輸出佢會走
弓手打卒好爽,但大怪真係唔掂
毒或者水箭加冰可以強控,但自己係冇輸出
隨從一戇鳩鳩就收得
打獨眼巨人,仲要手動瞄頭,拎住個手掣玩幾痛苦
轉左做魔弓之後真係輕鬆自在
本身都想做魔弓,但未去個位
想做埋魔劍玩
獨眼巨人判定係好鬆
成個頭正面都計弱點
上集真係要插眼先得,打牙唔計

今集啲大怪全部都好易硬直同食狀態,有時間慢慢瞄
我全新手,諗住弓手>魔弓手,仲以為兩個職之間會有啲關係
練到弓手就滿lv果陣,睇左攻略點轉魔弓,突登出長水遠偷渡去轉,果陣主線仲做緊功績
最後發現,弓手同魔弓可以話係毫無關係
我全程用4k 玩唔覺特別lag
我要熄咗光追 真係順好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞