【颱風追擊】1713號熱帶氣旋 天鴿 HATO(15W)

1001 回覆
61 Like 3 Dislike
星期三全日8號ok??

ok

Thx 清

CWB 20.7N

又係出面

CWB定錯

I SEE
清潔工有冇過到黎
HKO 幾時墮落到同SMG 玩直線
廢風仲要打唔正,星期三準時返工

唔撚想番就辭識啦屌你老母閪

收嗲啦風膠
呻下唔撚比呀?
咁撚把炮叫連仔bam佢囉柒頭

CWB 20.7N

又係出面

CWB定錯

I SEE

cwb真係明明最近自己
Cold Dark Gray

CDG係其中一個雲頂溫度既代號黎
算係CDO入面既野黎
當中分左9級
WMG 係最差
OW
DG
MG
LG
B
W
CMG
CDG 係最好 雲頂溫度最低

或者咁講
你當一個風既cdo係一間酒店
而 CDG 就係評級最高

海燕係咪cdg?
Cold Dark Gray

CDG係其中一個雲頂溫度既代號黎
算係CDO入面既野黎
當中分左9級
WMG 係最差
OW
DG
MG
LG
B
W
CMG
CDG 係最好 雲頂溫度最低

或者咁講
你當一個風既cdo係一間酒店
而 CDG 就係評級最高

海燕係咪cdg?

當然啦 風王黎
不如用手畫算啦
[ATC]熱帶氣旋天鴿航空交通集中討論區
https://lihkg.com/thread/368462/page/1

留左言
廢風仲要打唔正,星期三準時返工

唔撚想番就辭識啦屌你老母閪

收嗲啦風膠
呻下唔撚比呀?
咁撚把炮叫連仔bam佢囉柒頭

收嗲啦,咁撚把炮搵人打鳩我咪冇人出聲lor屌你老母閪
其實比較奇怪大交合仲未出特別天氣提示 始終都有幾個機構預測直指深圳 大交合乜都唔講反而有啲怪
其實比較奇怪大交合仲未出特別天氣提示 始終都有幾個機構預測直指深圳 大交合乜都唔講反而有啲怪

暫時強度唔值特提掛
想問點解呢個風又冇撞陸地
全程起風都吸唔夠能量升上颱風?
[ATC]熱帶氣旋天鴿航空交通集中討論區
https://lihkg.com/thread/368462/page/1

留左言

想問點解呢個風又冇撞陸地
全程起風都吸唔夠能量升上颱風?

風切太強,btw雖然裸奔但見東南象限有40kts,東北象限可能有ts上限風力

暫時強度唔值特提掛

可能想睇定啲睇埋今晚路徑先
如果sts上限南掠西登都有威脅,始終係初二

驚撻q掛

暫時強度唔值特提掛

好似不嬲都無咁早有提示

上次rockman咁早出特別天氣提示結果俾個風撚到中哂伏
星期三全日8號ok??

ok
11月會有

暫時強度唔值特提掛

好似不嬲都無咁早有提示

可能好似上次咁乜都唔講就直接發1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞