【颱風追擊】1713號熱帶氣旋 天鴿 HATO(15W)

1001 回覆
61 Like 3 Dislike
連登仔真係犀利 颱風都可以食花生
其實點解次次食親再勁的下沉都係37.X度封頂,印象中從未試過有任何一區上到38.0度以上

香港最內陸既地方都好近海,有海風調節另外大面積郊野公園有如自然冷氣機,有助抑制升溫

但奇在年年一食親下沉都好易有區見37.0以上,反而十年都冇一次38.0+喎,就算蘇迪羅個次都係冇區38.0+
櫻花台長好勁
邊到學呢d野番黎

兩登氣象台比我更資深既巴絲講完自己吸引好似而家你地問我問完明左咁

真係去到睇高空圖,入面精密既運作過程等等我都仲係入門
識呢d果d巴絲係自己睇書自己睇外國論文,舊登有位雖然好串但堅有料不過用字好深奧無興趣絕對悶
另外有位兩登都有上既語氣又好用字又通俗易明既都識得好深入雖然無好串果個咁勁但都超有料睇到佢地兩個分析真係我呢d對比起黎半桶水都無

想知唔串既係邊個
櫻花台長好勁
邊到學呢d野番黎

兩登氣象台比我更資深既巴絲講完自己吸引好似而家你地問我問完明左咁

識呢d果d巴絲係自己睇書自己睇外國論文,舊登有位雖然好串但堅有料不過用字好深奧無興趣絕對悶
另外有位兩登都有上既語氣又好用字又通俗易明既都識得好深入雖然無好串果個咁勁但都超有料睇到佢地兩個分析真係我呢d對比起黎半桶水都無

想知唔串既係邊個

🍪
櫻花台長好勁
邊到學呢d野番黎

兩登氣象台比我更資深既巴絲講完自己吸好似而家你地問我問完明左咁

好串嗰個
好似知你講緊邊個
真係好神奇,今朝睇預測,見有機會上貓,臨放工睇個預測已經係連STS都唔知有無
好撚熱呀
d 空氣好撚臭呀屌
櫻花台長好勁
邊到學呢d野番黎

想知唔串既係邊個

🍪

開名啦

櫻花台長好勁
邊到學呢d野番黎

想知唔串既係邊個

🍪

乜土豆有上呢邊咩
叫咩名
其實點解次次食親再勁的下沉都係37.X度封頂,印象中從未試過有任何一區上到38.0度以上

香港最內陸既地方都好近海,有海風調節另外大面積郊野公園有如自然冷氣機,有助抑制升溫

但奇在年年一食親下沉都好易有區見37.0以上,反而十年都冇一次38.0+喎,就算蘇迪羅個次都係冇區38.0+

橫欄島有幾次38.0+,不過出現嘅時候大多都唔係食下沉
櫻花台長好勁
邊到學呢d野番黎

想知唔串既係邊個

🍪

乜土豆有上呢邊咩
叫咩名

好似有 不過好似出過1次聲only
櫻花台長好勁
邊到學呢d野番黎

想知唔串既係邊個

🍪

乜土豆有上呢邊咩
叫咩名

佢而家兩邊都做cd rom
初開蓮燈果陣好似見過佢出過個post
蓮燈名叫橫長堅豎

好難再有機會
熱撚到仆街 比幾滴雨都好呀
睇可見光見到中心有小小南落入對流既現象 但係cwb定位繼續西北0.1
真係好神奇,今朝睇預測,見有機會上貓,臨放工睇個預測已經係連STS都唔知有無

呢個就係追風既樂趣
星期四去澳門 有冇影響?
星期四去澳門 有冇影響?

最多咪海盗船
熱門on.1
有無得睇登陸時間預測
星期3一朝早要入機場
怕巴士機場快線都停
有無得睇登陸時間預測
星期3一朝早要入機場
怕巴士機場快線都停

天文台咪有
櫻花台長好勁
邊到學呢d野番黎

想知唔串既係邊個

🍪

乜土豆有上呢邊咩
叫咩名

佢而家兩邊都做cd rom
初開蓮燈果陣好似見過佢出過個post
蓮燈名叫橫長堅豎

資深巴打應該介紹下何謂人肉預報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞