馮智政:北上人數未達2019年 小心認知作戰! 移民潮是「不能說」的原因

661 回覆
858 Like 28 Dislike
2023年印度鐵路電氣化率:93.8%
2023年你地臭閪蚑那鐵路電氣化率:73.8%

仲有你條臭閪蚑那賤蛆唔識睇巴鐵兩隻字呀

用口食飯用屎忽屙屎會變成點印度有版你睇,咁你地臭閪蚑那賤蛆用屎忽食飯用口屙屎未
走嗰啲仲係最唔likely會返大陸玩嗰班
然後呢?
仲有乜嘢贏咗?
有啲乜嘢可以令到你繼續咁樣打飛機?
贏咗臭閪蚑那個契弟巴鐵
然後你地臭閪蚑那賤蛆用屎忽食飯用口屙屎未
冇啦喎
你地臭閪蚑那賤蛆用屎忽食飯用口屙屎未
請問有邊個係咁做?你有冇實質例子?如果冇嘅話其實都係廢話
用口食飯用屎忽屙屎嘅世界會變成點印度有版你睇

咁你地臭閪蚑那賤蛆用屎忽食飯用口屙屎未
呢個世界個個都係用口食飯
用屎窟屙屎
定係你係用口屙屎嗰啲人?
你條臭閪蚑那賤蛆講你地臭閪蚑那唔係賊唔夠人講,就轉移話題講印度,咁印度人用口食飯用屎忽屙屎喇嘛,你地臭閪蚑那賤蛆又唔用屎忽食飯用口屙屎既
你自己又覺得唔夠人講了
你Passport係中國?定係英國係其他國家?
我個passport係你地臭閪蚑那,但係又無選舉權同被選舉權,唔係你地臭閪蚑那偷仲係邊個偷

又夠人講
你地臭閪蚑那係賊
都係嗰句啦,由頭到尾都冇嘅嘢你就幻想要係有
由頭到尾俾你地臭閪蚑那打劫咪無囉

都係嗰句啦
你地臭閪蚑那係賊
你成日話打劫,但係冇嘅嘢又點樣打劫
唔係俾你地臭閪蚑那打劫又點樣無咗選舉權同被選舉權既臭閪蚑那賤蛆

又係果句
你地臭閪蚑那係賊
都係嗰句啦,原本冇嘅嘢又點會打劫到你去銀行打劫銀行冇錢喺度嘅咁你點打劫?
好撚好笑喇臭閪蚑那賤蛆,國家就係國民既,係你地臭閪蚑那賤蛆賤,當個賊係老竇

都係嗰句啦
你地臭閪蚑那係賊
所以國民咪要愛國
國家係我既咪愛囉,你哎呀阿爺毛澤東咪話過國民黨既國國民黨自己愛飽佢囉

所以
你地臭閪蚑那係賊
就黎瀨香港人呼吸都搞到經濟差
你以上嘅句子都解釋唔到乜嘢係賊
選舉權同被選舉權呀臭閪蚑那賤蛆
解釋
你地臭閪蚑那係賊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞