買電視機 / 換電視機 集中討論區 (170)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
samsung 同 sony 諗左好耐
q60c都好似幾好
ITFIT咪正廠
ITFITEX32
HKTV有鋪賣
X80L同Q60C差不多
係咩,咁淘寶都有同款(抄?)
ITFIT 就係Samsung 旗下
ITFITEX32就係正廠專用腳架
買q990c有得送
淘寶有得賣可能係大陸行貨掛?
諗緊LG b3 c3 定係 落返Sony LED X85 90好似可以玩耐d
上一部Sony 用左1x年

同埋如果等到5月 2024models 到港會唔會再平d?
話左新款出之前舊款會斷貨

除非唔轉款繼續賣
X85L, X90L同OLED冇得比較
想買Sony OLED款咪A80L A95L
放上carousell同或者fb 二手電視group
av life話sony有埋dolby
平平地試試佢
入門機既Dolby算啦, 發揮唔到
其實最靚聲oled 電視是咪Philips
強烈建議各位買前去百老匯個啲連鎖店問下價
啱啱問完百老滙,比標價同佢哋官網平,同price.com同價仲送廚具+sound bar
大鋪買有樣好,我之前試過唔見收據,唔記得claim保險定保養需要用張收據,已經隔咗好幾年,但佢哋都print得返唔會嫌三嫌四
Avlife 送既Sasmung HW-C450/ZK 2.1CH SOUNDBAR 係咪都係垃圾黎?定有得揀 減佢400蚊仲好
C450係SAMSUNG送既
會唔會另外買SOUNDBAR? 會就減佢400蚊仲好
C450會比電視喇叭好D
岩先樂富av 生命入手LG 55‘ c3, 換coupon 可以五位數唔洗真心抵。係換果下行到腳軟
恭喜巴打入手靚機~
Step 巴,盛澤個邊覆咗換背光燈要1800。係咪索性係佢到買部Q70C好過?但其實Q70T(我壞咗果部),同Q70c分別大唔大? thank you
Q70T同Q70C畫面分別不大, 主要係HDMI 2.1由1個升級到4個
系統行得更順
咁好似有d唔抵如果換Q70C
Hello 巴打想問下最後埋單係實付幾錢同包咩coupon?啱啱電視壞咗,想衝過去買thank you
一萬找廿蚊。

另外由於coupon 佢係買滿一千送一百,最後係uny 買多廿蚊野,換多張一百蚊係手。跟手又拎咗去抬啤酒。

LG呢期送1500超市coupon.
另外一千蚊送一百做埋今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞