買電視機 / 換電視機 集中討論區 (170)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Sony遙控器換電,買3a電池碳鋅定充電電池好?
理論上就話碳性適合遙控既
但係之前用雜牌電,三個月唔夠就要換
頂唔順轉用鹼性,依家啱啱3個月,未話唔夠電
充電池電壓唔同用唔到的
Sony電都係3個月換
AV生命想賺埋
多數冇
巴打你用緊咩架?
AVLIFE
應該係跟機果個 b16fb

有冇問番Avlife
我尋晚係av life cs 既whatsapp 留左言。 定係其實搵番個sales 會好d thanks mic 巴
打電話
想問下Sony電視仲有冇81台default左係第2聲道既問題?
睇你大廈
從來都沒有改善過
請問筆直7000~8000 55吋有冇咩推介🙏
LG 55" OLED TV B3 OLED55B3PCA 行貨
$84XX
1. 120hz 廣色域 WOLED PANEL, 對比度無限大, 極靚黑位, 可視角極好
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
6. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC, HDMI 2.0x2
7. α7 GEN6 影像處理器
8. 光度高達750nits
9. 支援WOW ORCHESTRA同步發聲
Samsung 55QN85C 行貨
$68XX
1. 120hz 廣色域 IPS LCD PANEL, 對比度高(80000:1), 黑位相對黑, 可視角好
2. MINI-LED背光系統, 504個區域控制MINI-LED光暗, 改善黑位同對比度
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
6. NEO Quantum 4K 影像處理器
7. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, FREESYNC
8. 有2.2.2聲道, 有OTS功能(物件追蹤定位發聲), 共60W輸出
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 光度高達1100nits
11. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
如果8000內有冇
屌 買俾老人家 驚呢樣野麻煩
但如果依家用緊32吋好舊果啲都冇事
應該新的都冇事?
定還是最舊果啲冇呢啲問題
怕就唔好選Sony
掙扎緊 一係就LG
Panasonic
WhatsApp 係寫字樓睇,今日邊有人返工
打去鋪問la
得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞