買電視機 / 換電視機 集中討論區 (170)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實WOLED同QD OLED實際出到黎畫面差距唔大,基本上有99% DCI-P3色域都夠幾年用

WOLED個面又黑啲,G4仲非常夠光,又有DV

我雙方都會推薦
講緊C3 呀師傅
一樣姐,都係WOLED
G4 評價真係好似幾強

不過我都係等G7
X85L 65吋各位巴打知唔知邊度有display 睇下
睇過C3真係唔錯但係裝唔到apk所以有啲掙扎
兩者畫面冇得比

一係65A80L
都知。但係想睇下display睇下接唔接受到
今日樂富生命入左 55” A80L $129xx

順便包膠埋 55” x90L $99xx
中左伏記得唔好喊
即係多數會出事?
係咪應該去返百老果D買
正常都買全新la
電視折舊好大好快,佢3年機都仲賣半價,傻的嗎?
百記貨就冇伏,但係個價好伏
打算平平地用黎睇下youtube Netflix 55寸大概有咩選擇
唔求120hz 但如果唔係差太多都可以加多少少
盛澤水貨q70c
係唔係多數開到機就無問題始終水貨無保
盛澤係連登電視po極力推薦
鋪頭包一年保,加兩年只收零件費維修保養
已經推介左好幾年,大量巴打幫襯,永冇甩拖
自己睇下pin
感謝巴打好彩上黎問問先
差少少真係中伏真心感謝
順手講埋,如果想買行貨,可以睇埋avlife,大行規模,但通常平過百記瘋宅
55q70c賣緊6280,送c450 soundbar 同掛牆架
uny/apita avlife 仲有最後一日優惠,大概可以打到9折添
收到!
Samsung q60c $6500 fortress 抵唔抵?

啱啱入手左部s95c想問下個AirPlay 點set?
部電視已經開左AirPlay,
但iPhone/ipad都search唔到部電視。
已經update到最新IOS。

C4 係咪冇左43
你望下上兩層,我啱啱先講完55q70c avlife賣緊6280仲有贈品,咁你話瘋宅6500買q60c抵唔抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞