[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
買fdj嗰陣巴仲係大花筒,然後佢哋用破產巴嘅角度話返fdj唔值無論隊波低潮定上返軌道都俾人拎出嚟講,我係fdj真係心都淡
Fdj都對唔住個身價 大哥呢
大哥個價就真係貴啦 34都成50m
好簡單姐,就係佢拎過最佳中場所以咁貴買佢,拎ag同macom比又真係on9,咁我拎柏迪拉仔比又點
fdj黎到一次西甲11人都未入過 黎生都入過2年連拉仔都拎過

都係果句,冇話佢踢得唔好,但佢今季傷好的確甩碌野都唔少喎,咁接受到咪得囉 平過佢果啲表現差過佢咁都好正常呀,點解要屌其他球員一講fdj就有啲癲狗咁起哂鋼
睇返transfermarkt record,fdj喺ajax尾段market value係85m,所以個轉會費無論75m定85m都合理嘅
如果照你講法fdj一路冇打出過水準咁點解釋佢嚟到巴塞之後market value(90m)三度高過ajax時期?
如果要拎傷愈復出表現嚟講pedri咪仲膠,而家成日喺中場妹波,跌低冇foul就剩係坐低舉高雙手投訴,踢幾場就自己再拉親
但就係因為fdj係目前squad最貴買返嚟嗰個,even唔係佢決定嘅,就周不時俾你哋拎出嚟講,咁對佢公平?
都係果句,我冇話過佢廢同踢得唔好,純粹講緊期望值既問題,我覺得佢既身價唔止咁樣既發揮,應該可以做更多既野,我講左高文時期識用佢,佢表現好,有後插有入波有助攻,果季表現到佢身價。
沙維時期,你地個個都識話FDJ佢唔應該咁上下水平,發揮唔到佢應有水準,明明你地都覺得佢可以更好。
正如廢托依家最貴,我都期望佢做到更多野架
我係覺得討論一個球員表現應該聚焦返佢喺球場嘅發揮,拎轉會費嚟講有啲sidetrack咗
我都同意fdj係可以做更多嘢,尤其係少啲中場妹波,多啲喺final third活動,有幾場佢一上去final third就有攻勢甚至入埋波,但係佢就成日逗到好深,可能因為天神未夠穩定,所以希望嚟緊買到隻真防中佢表現會有突破。
renew完仍然都係50m rc 同之前一樣
個陣廢托D錢拎黎買呢D咪幾好
條柒頭雙紅會成場係到做單擋
https://x.com/managingbarca/status/1777363803274871258?s=46&t=OzwFbMy6HcgXgl3n0Y38jA
點解又著呢件
今年件白色咁靚但著唔超過十次
著呢件未輸過
7勝3和
講吓歐聯對手PSG
其實我覺得佢地今屆陣容係仲平衡過之前有美斯尼馬果時
後防有咗Lucas靴蘭迪斯係穩咗
Škriniar同馬昆奴斯近排都復出番....

前線後備陣容都深咗
除咗包皮, 丹狗係必然正選
Gonçalo Ramos / Kolo Muani / 李康仁 / Bradley Barcola(傷咗)/ 阿辛斯奧 輪換

中場近排Ugarte好似冇咗正選
出Vitinha, Fabián, Zaïre Emery多

中場應該我地最大機會贏佢地
希望搶到中場令對面冇乜攻勢....
同埋寄望馬昆奴斯派大膠
同埋希望沙sir唔好打高位逼搶

多多唔夠輸
前兩年馬昆老師勁撚炸彈
yes靠佢同Danilo Pereira派膠
不過兩者應該淨係出一
論派膠我地都唔差
有冇師兄知道聽晚除左大陸網,仲有冇咩網可以免費睇?
試下Reddit Soccer Stream
利雲放風退休後長居巴塞
應該唔使諗放得走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞