[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
球員唔想嚟
上季夏天講過
咁唔通kimmich夏撚嗰啲又真係好想來咩
同埋佢嗰陣話想留低 唔想被人吹到接影班姐 都唔算明確否認唔想來
我後尾先知
就算俾人開咗續PO
1001之前
都仲有個+號
可以另外再開續PO架....
所以唔駛驚人騎劫.....

不過下面第一個顯示係騎劫po都柒啦
因為而家轉會方面係deco話事佢最想要愛華頓個onana
zubi只係沙蛇(曾經)嘅目標,何況沙蛇下季都走人,咩zubi kimmich b華應該全部唔會傾
大陸仔末日 BWA最後都係黎唔到 FDJ仲係到
佢邊敢 條傻鳩最多咪敢離遠人地見唔到嗰陣舉中指 然後陰陰嘴笑以為咁樣撚到人
似yennie darkins條賤種多啲 佢如果係西班牙人肯定日日入場睇足我地啲波
贏咗就dup低頭走 輸咗就大肆慶祝
然後見到啲踢得好嘅球員就屌下佢老母發洩
示意圖
=球員 =球迷 =傻鳩
———————————
———————————
Inigo Martinez 真係幾型
可惜下季又要走
fort都正
大陸仔都好耐冇入嚟
淨係記得分家後佢講咗句其實從來都冇中意過疤呢隊波,唔係美斯根本唔會睇呢啲閪波
我唔憎隔離po啲人,除咗呢隻含撚仔
美斯淨係計一隊都踢咗十幾年 佢至少睇十年啦講到自己睇波幾耐又幾識波
佢睇嘅話呢十幾年入面 見證過細哨 eto mvp 丹狗 沙影白 msn 到後期嘅拉子 fdj 美斯單核 早幾年嘅fati pedri gavi彈起

完全喺我地球會歷史以來最高峰嘅時候(唔計後面)基本上唔計啲上古撚差唔多我地球會legend級別絕大部分都集中喺呢段時間 點解可以講得出從來都冇鍾意過

佢一係就唔識欣賞 一係佢就懶係清高咁諗住美斯走完就反面唔認以前自己鍾意過
一係佢就好似火野麗咁 比火野麗更加有病一直淨係中意阿狗但係就鏈住春袋逼自己睇巴塞
無論佢係邊樣都唔重要 因為都有撚病
btw丹狗for坐緊監嗰個
唔係巴黎個隻
講漏咗仲有佩隊 馬斯 諗住太近就冇講嘅小明 主席
再唔係佢就勝利球迷 見呢幾年輸多贏少就唔認
無論邊樣真心有病
講起諗緊 知大家都好鍾意美斯 但係我地除咗美斯之外都仲有好多其他人
既然之前講起執po頭諗住睇下下個po del話本身要del嗰啲得來del多少少美斯啲相keep一兩張 放下其他人好冇 有冇提議
擺下啲新仔,要向前看啦
美斯係其中一個最鍾意嘅巴塞球員, 但要比的話可能情義結鍾意夢二果代核心多啲

最早鍾意沙維 佩奧爾 細哨 伊度奧 古利 馬基斯 比列堤 施雲奴 迪高 小白 VV 果代夢二
美斯算係夢二尾開始出場, 承接細哨

夢三
三叉戟: 美斯 亨利 伊度奧 / 美斯 柏度 韋拿
影帝 碧基 艾比度 馬斯 艾維斯

夢四
MSN
達史 巴禾 艾巴 拉傑迪
🚨 𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄: Marcos Alonso, set to leave Barça as free agent at the end of the season 🇪🇸

Massive respect between club and player… but he’s leaving in June, decision made for Marcos Alonso.

❗️ Sergi Roberto could also leave as free agent but final decision not made yet, based on Xavi’s future.
美期攞世界盃嗰張可以keep啦
小妹私心想擺gavi a4 pedri 同fdj
最後
我想貼啲老嘢多啲
好似之前so9嗰陣話齋 佢哋都deserve better 新仔大家日日見唔po啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞