[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我就覺得相反
謝四喺蘇超都成功過 (不過都證明喺三流聯賽成功係完全冇用)

林伯帶愛記去到19位
第二次番車仔11場贏得1場
兩個真係鬥屎果隻
個總監走左之後冇哂啲高質幼幼啦
https://www.instagram.com/reel/C5Q-DdpsQjL/
呢個角度睇faye球絕殺 fk 對面人牆都排得有啲屎下 留咗成個位出來比人射
https://x.com/managingbarca/status/1775036127126397339?s=46&t=OzwFbMy6HcgXgl3n0Y38jA
雖然想笑鳩拿狗 但我記得當初話簽利雲 rap 觀嗰陣我都覺得on9 那有錢
租felix 取消我都覺得on9
夏撚就難啲㗎啦 希望今個summer真係可以有major signing啦 防中ok?
on9 夏撚勁水
左邊係皇馬球迷范玉欣?
係巴塞球員范玉欣
你做咩minji改左做hanni
如果哥帥肯比夏撚走,咁證明佢已經到左高峰,再難再創多次高峰
佢keep到上年個高度就冇問題
但而家真係踢親大賽都唔見人 講呢排既話 而家利雲都勁過佢
黎到巴,實力再打個7折啦
利雲而家set ball 支點不知幾好
大哥呢排回春 希望可以keep住
其實雖然我地啲人on999 咁 都有幾個 assist / 入球 上雙,只要keep到狀態,唔會太差
你做乜能野
賣去下間球會比自己用
屌你老母
都話唔係夏撚 純粹講今夏signing
入左都冇用 唔係黑色唔會用
高文轉生, 觀迪可以賣la
觀而家踢右閘好穩 講真非必要既話唔想賣
49000個page比人屌
咁要睇下佢肯唔肯乖乖地踢右閘, 之前成日話要踢中堅
笑死
求其叫個Pizza Hut再問返啲球迷收返一百幾十咪得囉
慳少少錢整臭個朵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞