[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
擺唒D新仔出黎 特別係自家出品個D
一字排開
我應該打算keep一張世界杯+keep一張巴嘅 可能我個人喜好會想po1617班拿貝絕殺除衫嗰張
淨低睇下貼啲之前夢二夢三 夢四(/3.5?)啲團體相啊有紀念意義嗰啲
btw原來你個id係咁嘅意思….
點老法
告魯夫 朗奴高文 史岱哲哥夫 哥帥 羅馬里奧
李華度 安歷基
佩奧爾 沙維 小白 細哨
SO9 尼馬 馬斯 韋拿 柏度 影帝 碧基
夢123 隊照都應該要各一張
贊成
夢嘅開始
現代巴塞嘅足球改革同青訓系統
的確係來自告魯夫夢一
我個人鍾意夢四多啲 可能因為始終我msn末期先開始睇波 一路睇住最有感觸
而且所謂夢四最初期都仲有馬斯 艾維斯
沙 白都踢左幾年 又有影 艾巴 碧基
所以比起夢四我覺得叫夢3.5比較準確 一來有啲夢三嘅前朝餘孽喺度 二來講真呢幾年都冇乜所成績 都係msn嗰期拎咗一個歐聯 msn講真勁嘅係觀賞性 榮耀反而感覺跟唔上夢二夢三 同埋真係太短
夢二/夢三啦 夢一睇下貼張然後貼Cruyff哥狗算啦 其他貼來大家都未必識冇咩意義
不過講講下好多都想po 其實好似未必夠位
私心想68留多年
不過佢早啲去搵美隊踢養生波又好 去沙特掘金都好 對佢都係好事 尊重佢決定
呢到有冇人係老撚到係夢一開始追
留一個位俾羅隊啦
懷念醉右
夢一一張team photo囉....其實好多都好出名
朗奴高文 史岱哲哥夫 哥帥 羅馬里奧 米高勞特立 蘇比沙列特 仲有.....碧格列斯坦....
夢一開始追果啲應該用緊Discuss, 舊高登同FB傾波
我g
但係大家都未必識啦
好似上個po我講電話佬張相
我覺得應該我唔講有一半人唔知高文係夢一歐聯奪冠功臣 佢返來教嗰陣淨係知佢係名叔
我自己其實都淨係對哥狗 羅馬里奧 高文特別有印象 其他都唔算好熟
肯定有啦
要貼msn點會冇6-1
可能啲人當高文係朗奴迪保亞兄弟之流
唔知佢係Club Legend之列
睇到扯左...
睇到硬左
個人最中意係細哨,係佢令我愛上足球,亦漸漸愛上巴塞,第二個迷嘅已經出現過喺po頭了,不過係黑白相
尼馬?
Dj gavi 真係j到出血
最下面j到充血
知名黃店燒房焗個老細勁嬲
https://lih.kg/kGBgjT
#4 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
餐飲界雲尼笑到我仆街
https://www.instagram.com/p/C5OeEM4CnWe/
our future
話說見到其中一場對皇馬青訓諗起
我前排先知 我地青訓咪la masia 原來人地青訓叫la fabrica
不過太廢冇點出過勁人冇聽過人吹奏 追咗對波咁多年先知對家青訓叫呢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞