[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
ok
下個po開始會po返你精華留言區
bb油都唔算冇機會啦
古古我記得都出過幾場 真係踢得好廢把握唔到機會
miranda都係 話就話艾巴長青頂死曬其他人我又覺得除咗girmaldo其他又真係冇乜邊個真係出到夠料
xavi Simons就冇計 都有一部分因為佢個貪錢肥佬經理人嘅 不過都真係唔夠重視佢
法比仔當年就真係撞正全盛沙影白 一定爭唔贏 唔似我地早幾年真係有個位但冇人把握到
bb油去英超之前真係冇俾過機會佢咁滯喎
其實14-15法比可以頂沙維

可惜
佢去英超之前變咗大隻佬未
btw嗰陣巴塞好似想續借佢 但狼隊一定要3xm買斷 如果唔係用佢後備上嚟爆破真係好好用
屌係wo
啱啱起身未訓醒 下意識覺得佢loan返來嗰陣係青訓出來之後出走 on9
記得果時睇B隊佢啲片
都已經好快好扭得 (雖然好似死扭爛扭果TYPE)
不過唔記得有冇咁大隻
覺得14-15法比去車仔果時都過哂全盛期, 回回地塘了
賣完買咩番黎先 一陣fort踢唔起又仆街
觀而家踢閘穩番好多
psg啲scout我老母都做到 report寫晒巴塞球員同target就得
應該都係嗰個問題 一直話要賣人賣多100m左右先可以return to 1:1 ffp
不過唔係話之前賣barca studio單野50m對家冇俾錢定咩 比埋應該差唔多啦 夏窗再睇下清埋lenglet dest gracia應該都有啲錢
同埋都唔明急咩 1:1ffp又點 salary cap咪又係低
太高風險
教英超中下游可能係學到嘢
但一柒就好難再翻身
連林伯 謝四呢啲英撚名宿都無得喺主流聯賽落班
反而去阿積士 借幾個幼幼 guiu fermin
加啲班費差距
應該最差都可以重返歐聯
如果可以做幾年山寨王仲能夠抄坦克條path
有機會再跳去重建緊嘅強隊
msn時期中場求其棟3件工兵就夠啦出波靠兩閘 入波靠三叉
最on9係右閘買極都唔啱用 反而今季觀呢個so called右閘替工就打得咁好
林伯 謝四冇喺主流聯賽成功過
堅屎喎
沙維差極都冇佢地咁差囉
普狗呢條粉腸都可以去咁多豪門呃飯食咁多年
唔覺得沙維唔得
呢個都係我本身諗嘅位
驚佢柒完更加冇下家
同埋話荷甲夠佢玩原因係沙維咪鍾意用下青訓
去ajax一來有青訓support
二來有呢個資本比佢玩下細路
英超中下游場場搶分就好難有呢啲機會

我覺得呢個純粹係大家觀點角度唔同嘅位
xavi ball踢得好嗰陣真係有料
但係佢有時冇咗一兩個人/突然之間就會迷失下方向變咗好似冇曬戰術唔知踢咩咁
加埋我相信佢本身經驗應該係有足夠戰術思維 所以我覺得去荷甲比佢慢慢玩摸索下佢自己究竟理想中嘅戰術係點會好啲

去英超中游實戰經驗多啲我都明
但依家沙蛇喺巴都係因為覺得壓力走 如果係護級壓力大嗰啲都好頭痛下
加埋都有講英超換教練好閒 驚佢真係教得柒半季被人換走
今年free 都唔簽
我真心覺得呢啲plan b plan c 即使好多方面平庸甚至災難級
只要有一兩項能力係一線/頂級已經值得簽
Ldj
ajax有冇咁好人做巴塞2隊幫你練兵話就話友好球會 一脈相承告魯夫 但咁多年嚟都冇乜互惠互利嘅deal做過 我覺得佢更加想沙蛇幫佢提拔自家幼幼賣出去
grimaldo?唔係上年咩?
ajax本身都有幼幼比佢玩
話唔定到時係沙蛇拐走埋佢地幼幼呢 拼圖王
如果借幾件幼幼過去嘅話好似擺明搵人幫沙蛇練級做跳板咁 唔係咁好嘅
會唔會巴塞高層覺得簽返以前棄用嘅人代表自己之前走寶冇理由見到cucu grimaldo呢啲表現好都無動於衷㗎
咁亦解釋到巴塞借走賣走嘅人好少回家 就算回家都唔會留得耐
如果一年免簽到Mazraoui, 一年免簽到grimaldo
個世界會唔同哂

DKLM簽埋啲阿朗素DKLM!!!!!!!
我同意謝四真係廢
但林伯我又唔會話冇成功過
車仔轉會禁令嗰期搵佢去救火
最後用青訓子弟兵都入到前四
但少帥經驗/道行未夠令自己無法使球隊執行到自己想要嘅咩
我覺得同沙維都幾似
所以我好驚沙維依家去英超會複製返林伯條path
寧願去阿積士再練練先
唔太覺
巴塞都好鍾意簽番舊青訓
碧基 法比 光頭佬
借BB油
我覺得佢搭so9應該幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞