[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
一早就應該好似呢幾年咁重用番青訓 大大個la masia係到
之前走火入魔咁買big name真係on9仲要買柒唒
而家有車接送返未
咁公道講句 唔計前場啦
中場白 影 拉 踢咁耐頂死曬啦點會有機會出場 同埋都唔係未出過
嗰期啲中場 dso ag alena pubg全部出走之後都踢得麻麻 如果有料自然總有機會踢起嘅
後場pique alba又係頂死曬啦 嗰陣買utt lenglet 買返來嗰陣的確好top 係右閘冇試過得來越買越柒
前場啲big name就真係純買冇試過
雖然唔係青訓 早幾年性病其實都踢得唔錯
不過傻鳩大雄 冇計啦
保連奴 vidal最尾又送返走
講起屌你老母要po返張死得其所比大雄同拿狗並列先得
arthur踢起個排真心正 好撚似xavi
但之後又開party又體能出事 佢自己都有d問題 走左之後直頭一沉到底
不過點都係巴塞仆街架啦 走去換比真歷洗黑錢
保同vidal呢d就真係勁撚抵屌
好多球隊都會入big name,在球場在商業都幫到好多,賣波衫賣廣告都回到本,係巴回唔到
我覺得大雄仲衰啲
大雄冇得輸啦 就係佢一手一腳搞到巴塞而家咁
唔講都唔記得呢單世紀on9 deal
arthur可能係紀律有問題
但一定唔係要黎換比真歷先
要賣都一定賣到個靚價
比真歷其實算唔算勁
好少睇祖記,佢嚟咗巴塞之後冇乜點出過
黎個陣已經回撚唒塘唔係洗黑錢邊個信
arthur個陣仲要已經出緊名 坐緊正選 新星
留意到每個comment都有一個負評
好唔gur谷住谷住駁唔到啊?
好心你正正經經搵啲嘢做下啦 做人做到你咁失敗要靠上網屌人 被人屌拎認同 我真心為你感到可悲
https://x.com/nanamisbutthole/status/1769846956833313195?s=46&t=OzwFbMy6HcgXgl3n0Y38jA
之前話咩講笑咁話不如巴士客串防中
原來之前客串過門將 u17世界杯對德國
你似真心有病 講完兩分鐘又負評
你自己慢慢負評飽佢啦傻閪 我屌你都費事 懷疑你m底搏被人屌
但早5,6年升上嚟個啲
好多都真係唔撚掂
龜頭忍者=獵鹿funson
果陣佢地同正選班人對比好大,冇咁多機會,換轉依家gavi、fermin,yamal同a4係果個年代都一樣唔會站得住腳
算啦 唔好理佢啦 你越講佢咪越興奮
我仲以為我講錯嘢
原來真係有人追住嚟負評
又咁講 嗰陣班青訓(eg puig alena)換轉而家都未必有正選打
呢代我覺得係夢三之後最強青訓
對fermin lopez都有幾大嘅期待
雖然冇pedri gavi咁搶眼,但係都好好j
咪屈
話時話
依家傳緊阿積士諗住請沙蛇
希望係真
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1775167748009570815?t=1_qUXxwL4J_4n8vGfWDqRA&s=19
阿積士而家dup到on9
賣fati 同借啲幼幼俾佢哋救亡都好
話晒都友好球會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞