[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
記得睇過話下場對psg會傷好 好似係
其實咁同右路一樣
最大分別係因為取消踢左姐依家
但係依家咁樣都fit 而且觀踢右好fit 唔知到時刀仔番來點 講真以刀仔今季狀態 冇好轉嘅話似爭唔贏正選
夏撚打大賽真係好廢
國家隊又咁
真係冇得比

不過其實包皮已經25歲
俾PSG浪費多咗2年球員生涯
以佢呢啲速度爆發型可能得番4-5年高鋒
之後轉唔到型嘅話都好難維持高水準表現

SO9 伊度奧 朗拿度勁撚過真真正正威得一季嘅賓周馬啦
冇嘢了 on9第一眼睇漏 係馬卡報份親蝗報紙自己9up
食屎啦馬卡報
真係 on9
so9 eto 真朗拿度 甚至早幾年利雲
擺明都勁過賓周嗰年啦
佢個最強發揮係咪指對對波最大影響單核carry 有語癌ching 同最強發揮差好遠wo

就算係都唔係好覺 so9 謝4冼腳嗰年勁咁多 賓州馬要靠25圖瘋狂神救+對面龍派膠
我屌你估唔到巴迷都有人信賓州早兩年係真係咁勁
係勁 但係離史上最強呢四個字好遙遠 單論一年表現top5都難入 top10有嘅
唔覺得佢打唔到中間
佢唔肯
包皮技術 射門都世界級啦
起碼唔似夏撚隱形
轉型打中間嘅話, 分波, 背後功呢啲仲有排練
不過同意佢心理好勁, 打大賽有加成
左取消會自由人 放返rap 有咩佢跑返去補
右yamal 入攝 觀唔洗壓咁上
咁放防守實會好左 但前題yamal 唔傷得一傷即刻完
癲癲地 似足蝗迷望撚住綿花大軍
Inaki Williams真係狗嚟
次次對我地就上身打賤種就垃圾
快手賣自己細佬過嚟啦
係咪覺得自己好風趣 打完有冇陰陰嘴笑?
傻鳩皇馬球迷係咁 個人都低質啲 做啲on9嘢自以為撚到人 呢啲程度連中學生都不如 0攻擊力顯得你個人弱智only

幫你講定先
好嬲?做咩打咁多字?唔洗嬲wo
原本都諗住覆條傻尻 諗諗下廢撚事
一個人究竟要幾自卑先會去爆人閘draw attention
冇 呢啲等我覆算啦
死傻鳩鍾意attention whore越多人屌佢越開心 等我直接攻擊下佢個人就好
問定先 皇迷認唔認呢件做皇迷架?等陣又話我地圖炮屈鳩你地
一係你地唔認 一係你地自己屌柒佢等佢唔好周圍出來屙尿咬人
唔好到時又話咩呢間唔係皇迷乜乜乜
樓主越嚟越高質
高質過醉右
佢同中坑回晒塘
你兩個勁能公道
https://x.com/barcatimes/status/1774723888246632524?s=46&t=OzwFbMy6HcgXgl3n0Y38jA
拿狗唔係鍾意放on9風做news 唔抬下價扮嘢?
同埋我記得佢唔係好似60m rc 其實我覺得玩下財技嘅話有機會買得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞