[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
邊條死賤種成個女人咁唔敢出聲係到負皮
你咁樣屌佢佢會覺得好開心
覺得佢個傻閪喺度負評激嬲到人你地又唔知佢邊個 屌佢唔到

你直接笑條柒頭現實垃圾要靠上網draw attention 佢就會好嬲但係又駁唔到 谷住谷住嗰個就會變咗係佢

不過幾肯定其中一個柒頭係上面嗰個皇馬球迷xxx on9當有趣 被我笑完唔忿氣
https://x.com/managingbarca/status/1775759616447811702?s=46&t=OzwFbMy6HcgXgl3n0Y38jA
呢幾日又係時候make news睇笑話
見到琴日話xavi consider staying但係要佢留低就要簽bwa+kimmich/zubimendi已經feel到又係時候造新聞
點解我巴會有尊屬優惠價
其實如果係真都唔出奇 咁球員講明唔加就唔續約你都吹佢唔漲
但係呢啲風似係親巴媒體做出來 當笑話睇就算
傳撚左幾年,年年都傳,班鏝都覺得煩
講真 去得呢啲event都唔係為野食架啦
大陸仔又有新希望
好想贏PSG
講起大陸仔
之前轉會期喺度叫春嘅是咪mo主席?
葡撚又講嘢
轉會期叫春一定係佢啦
同埋係咁屌一定REG唔哂啲人
毛主席係每日都講同一樣野 講足成個轉會窗
保贊憑咩出書出自傳
https://x.com/ftalentscout/status/1775635130230452646?s=46&t=XOJbfxNA3sQPByTs94ed-A

Nico
嗰陣好鍾意佢
以為佢同Gavi可以拍住上
想講你唔po 我唔記得咗佢
之前重傷完依家竟然打得起
出面浸多少少時間之後可以回家了
用佢好過用光頭佬啦講真
又真係有50m rc
但係有50m都射比防中啦
[多謝傻軌清明時節送三分] 曼聯終極FF坦先生最後一季悼念區 [2658]
https://lih.kg/3666808

諗起我地個法蘭克福腸易食
佢哋呢個好笑好多
最後2球咁樣輸
好笑好多
未完場就gel頭真係好撚好笑,我今朝起身睇連登先,以為係曼聯贏左
最有印象係佢次次上場都要幫Gavi綁鞋帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞