[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
最高質果個係咪仲比人ban緊?
含緊x講唔到嘢
人地唔認係疤狗的
同我巴唯一連結得返爺爺
其實嘢佢有咩好屌我覺得佢踢得幾好喎
唔知啲人點騷擾佢 唔關事啦 就算踢得好/差點都有傻閪fans騷擾
上次取消好似係有個人係咁捕佢叫佢幫手簽名 然後拎啲衫賣又消費佢拍傻閪tiktok
好彩佢唔係巴迷,近年波台最柒被ban肯定佢呢單
https://x.com/managingbarca/status/1774782791521382564?s=46&t=SRNOxrdWPZESjoCGtY4lvw
青訓08年幻幻中場
我地真係有咁多位比中場出咩 依家傷到咁都唔似有位

好似幾靚仔
https://x.com/barcatimes/status/1774519107246813500?s=46&t=OzwFbMy6HcgXgl3n0Y38jA
覺得呢啲紀錄唔係好有意義 不過咁細個上b team踢應該係有啲過人之處
B隊嚟講以前callado真係最靚仔
小妹見到佢都濕了
15歲嚟講幾撚大隻
佢衰咩 冇跟開
剩係等debut應該都有2,3個好似話嚟緊想俾b隊個翻版牙朗上點知傷咗
之前隔離美區喺miami場撚狗友賽之後被一堆人爆閘
然後有人搶po開騎劫
佢就話咩想屌返人反擊定咩
結果就係三更半夜喺個騎劫po係咁推po only 然後好似話短時間內係咁洗版被人ban咗
幫haters推post推到自己被ban真係有啲柒
對佢最有印象係歷史撚 同土方蛇嘈交 同埋幫華爺爺含撚
仲有搵人隻抽同埋記得佢被人ban之前 醉右屌鳩爆閘啲人被佢屌返轉頭

講起順便講下隔離 好心有人騎劫搶po就900可以開新po就搵人捕住準備開post
記得被人騎劫完開第一次再開新po之後冇人識開定 結果過咗半日被班傻鳩發現就又騎劫多次
本身想幫手開下的 費時啦 隔離好多人唔鍾意疤狗
美斯迷毒撚居多 冇諗到人性咁醜惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞