[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Paco Dso AG Digne Firpo Semedo
青訓個班表現仲好但就用呢班
呢傷係Grimaldo
我覺得岩用
對上係巴成功既閘都係攻>守

不過取消佬間唔中就唔回防同自爆派膠
digne我記得去左英超之後有勁過一排
杯麵就岩岩彈起個陣有勁過
但其實同期又唔覺有邊啲青訓好過上面果堆。
丁丁係愛記同維拉都真係好好,依家都仲有速度同傳功,早幾年應該要番佢番黎。
而ag係本身係愛都踢得幾好,可惜大傷過,今季出番黎速度跌左好多。
paco係多仔其實好撚勁,真係絕殺救世左好多次
唔岩我地打吖嘛 上面呢班邊個跟到我地當年d波
青訓個班起碼比佢地搏命 同埋識點打當年控球
佢地出去打得好證明佢地岩打中型班姐
當年我地仲係班霸呀
反正都係後備又唔勁 唔買佢地留到過億買大牌啦
佢肯乖既就冇問題,依家巴有固定正選比佢所以唔會扭計

買啲唔需要嘅球員(eg 古電話佬)就一億當散紙仲出埋天價合約
左翼右閘呢啲最迫切嘅位置就諗過度過最後懶鳩好眼光咁喺唔知邊到幾千萬執啲人返嚟
我寧願嗰陣係買文尼,右閘是但高追取消佬查比亞獲加嗰啲,最後再免簽銀河唯一,美隊最後幾年唔使咁陰公
證明有個平庸嘅主席就有平庸嘅高層,然後就揀返一樣平庸嘅教練同球員
當年買到查比亞既話連中堅都唔駛煩,佢真係好撚勁
唔撚止平庸呀嘛垃圾大雄
佢應該同加斯柏並列, 甚至係更過份嘅災難級主席
令巴塞由盛轉衰、財政跌入深淵嘅罪魁禍首
大雄任內除咗買so9同fdj 每一筆big signing全部都係垃圾
好老實同公道,FDJ因為佢肯義工唔出糧減人工留係巴先有加分,如果唔係以佢既身價黎睇表現同成績,係絕對唔掂
尼馬係唔係佢任內
pena係咪下季賣
今季表現都幾差
一般表現,又未去到好差,未搵到2號龍繼續用都ok,巴塞傳統龍門一定要有蝦碌野先成長
起碼佢未似達仔咁省個波落對方彈入龍
最後俾下體執左仲拎埋西甲
岩岩黎個兩年係 呢兩年由其唔洗就busi之後佢證明返身價啦
仲要肯減人工佢真巴啦 Gavi Pedri而家個傷患狀態
未必FDJ一定係真核
買個防中 FDJ Pedri/Gavi 咁打
呢兩年佢踢到好迷喎,今年中場一定係根叔最掂,fdj最好真係高文時期,佢最識用
49000嗰種廢真係唔講得笑
佢哋個明奈好撚勁
似小白沙維
佢哋吹似沙維影
小睇
淨係知18歲嚟講佢攻中又得防中又得射波又幾靚
高文時期佢成日前插入波
就算呢兩季有FDJ出場隊波都SMOOTH好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞