[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我諗左陣我地邊個L馬
佢洗撚得多過曼城喎.....
都係咁嘅成績
真係好難講到收貨
今季都隨時冇前四
巴塞如果好似用到佢咁多錢又咁嘅成績
啲球迷晨早屌到佢自殺啦

沙維兩個轉會窗加埋嘅Net spend先40-50M都俾呢度啲球迷屌撚到要切腹咁啦
todibo真係俾得好少機會
仲有堆青訓左閘都係
純粹以事論事 既然討論坦狗作為教完荷甲教豪門 執教水平
唔計買人純戰術上 我又覺得算係咁 如果同其他講嗰幾個 galtier potter 嗰幾件垃圾比嘅話
當然計埋洗錢就好撚柒on9
又真係幾unpopular坦係連49000都嫌廢
佢最大問題係臨場調動接近0,基本上佢啲波係排好個陣得就得,出問題等半場再解決
如果由結果嚟睇英超而家去到尾段獌個得失球仲係0,真係好難講得上係ok
如果踢落ok嘅話我覺得臨場調動差又未必真係好差
其實哥狗間唔中啲調動都好差 有時就死都唔肯換人 有時太有創意換人
你話坦狗係咪好好就一定唔係 你話係咪差到依家被人圍屌地底泥我又覺得未必
49000今季都叫傷得多人嘅 雖然就隊隊都係架啦
明大家好憎坦狗 我都好憎 但我又真心覺得佢未算咁差
可能我今年都睇得唔多純結果論 停留喺上年福carry踢得唔錯印象
沙維自薦去利物浦啦
得罪講句如果英超係kong u 西甲就係cu poly咁上下 而荷甲俾盡咪樹大
好地地一個cu grad無啦啦走去讀多個樹大degree,攞1st hon啲人覺得係應份,一個唔小心攞個3rd hon咪係污點
講經咩,安76夠去教愛華頓,摩佬夠教熱刺羅馬啦,有人請有人比錢就去架啦,用巴塞做標準既話,四大聯賽邊隊豪門會請佢
坦仲有一個最後藉口,「我有FDJ我駛輸?」
懷疑ching讀xgu 咩2c 睇唔起cu ust poly?
我都明 但係問心沙維係咪真係話好夠班拎西甲?我又唔覺得
聯賽冠軍最緊要穩定 特別係我地西甲 隔離英超都話強強對話有機會失分 我地聯賽冠軍好多時都係睇鬥穩定對下游啲mma大巴隊唔好失分
上年西甲各種符籙10死都唔失波又好 今年勁多場臨尾入波 同榜尾都要對攻 last min 12m
係咪真係好穩定?我又唔覺得
歐聯唔講啦 心照
充其量 沙蛇都係一個符籙咁啱cu grad低空飛過
就係踢落唔ok你可以睇下對賓福特嗰場,簡直閪波之最今季如果唔係雙麥救世而家獌應該同軌爭緊個十弟
利申唔憎坦亦都唔明點解你話489憎坦,純粹覺得佢真心冇料
我知 不過一場閪唔代表咩嘅 好多都可以閪到爆
不過你講起我都有啲印象今季好似真係好多場雙麥救世界絕殺 可能我真係太停留上年印象 當我冇講過

冇 唔係話489憎坦 但我諗除咗獌狗正常人主流都憎坦 至少都會唔鍾意佢先
你講咗個重點,英超就係下游都唔易食,廿隊入面大巴有,同你對攻又有,所以教練去英超一定學到最多嘢。如果沙蛇要搵下家我覺得佢去英超特別係啲捨得使錢嘅隊eg軌鈕會啱佢
仲有7日
仲有新影帝samper, collado, 樣衰moriba 仲有一堆一季都冇勁過/名不經傳既
出走既真青訓最成功已經數到thiago
近期就有利華個grimaldo 有機不敗拎德甲
todibo買返黎架喎 幾時係青訓

樓主可唔可以放呢張喺po頭
是 純粹我覺得軌 鈕未必會請佢
不過上面講得啱 有冇人請到時在算
adama叫做咗幾季狼隊主力....不過而家喺富咸都係後備上陣....
古古今季好咗, 呢排都有正選踢
Miranda都仲係betis成日有得踢正選, 算係咁
Xavi Simons條仆街仔似乎堅會成材

再數係咪已經要數到Luis García係利記歐聯功臣
法比仔唔駛講啦
柏度過咗全盛期去到車都有表現
比爾連都叫喺阿記做咗幾季正選
淨係記得bellerin俾拜打爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞