[International break survived]巴塞隆拿球迷討論區(522)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
真係 攻守轉換佢做得最好
明明平時比賽即討
都勁多人讚嘆:
屌FDJ真係好撚勁.....
呢吓FDJ俾得勁靚....
唔係
有佢喺度即刻唔同曬 點會唔值
nico leao k77 不停loop
又笠ball 3

剃鬚啦仆街,好柒
Pedri:唔影響踢波,唔理了
想學美隊留鬚儲氣剃鬚爆發?
21歲仔就生到成臉鬚
又到咗抹黑FDJ 時間
如果差唔多90m身價呢個表現都咁易滿足,咁相信廢托同rap係心目中都物有所值,唔應該屌
He renewed contract already?
雖然鍾意fdj
但所無辦法唔承認佢5年黎都未兌現到佢應有既實力

如果問幾時既fdj係最勁
相信9成人都會答係2019 ajax個年
特登check返原來都要86m
一路記錯係around 70m
咁都理解到點解你咁講
Fdj 又真係未兌現到呢個價錢嘅潛力
發覺好多人聽到講fdj就起哂鋼,依家又唔係話佢踢得唔好,純粹講緊佢未達到身價姐
咁得意嘅, 費托同RAP就淨係計Initial fee , 迪莊就唔係計initial fee??

迪莊
On 23 January 2019, La Liga club Barcelona announced the signing of de Jong on a five-year contract, effective from 1 July 2019, for an initial fee worth €75 million.

費托
€55 million (plus conditional add-ons worth €10 million)

Raphinha
initial fee of £50m, potentially rising to £55 million in add-ons
Rap 50m算係咁啦講真
英磅喎
如果降班價買到就真係發
咁迪莊75M都抵啦講真
冇理由屈到佢90M然後話佢唔值囉

75M係咪概念? 即係下面呢兩位加埋咋
買咁多30, 40M垃圾, 75M買個TOP中場都嫌貴然後話唔值
Malcom €41 m
Andre Gomez €35
已經覺得對中場勁嘅定義越嚟越抽象 到底要點樣先值錢

19年21歲拎完歐聯最佳中場 嚟到幾年出勤率高 表現有目共睹

如果咁都叫對唔住75m呢個身價我真係唔知呢幾年除咗免簽之外 我真係唔呢近呢幾年有邊個係唔水
佢表現都對得住呢口價啦,就算而家都可以用原價賣返出去,市場反映晒
同理,就算過咗咁多年fdj用返當年口價掛牌嘅話我相信一樣有人要,所以唔明點解有人覺得fdj個表現反映唔到佢轉會費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞