2024年春季日劇討論(1)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
呢套個上季川榮李奈個設定有dd 似,
又係醫生變左護助
,但嗰套真係廢好多倍
田中泯演じる国家の黒幕・大神龍太郎のプライベートとは|『フクロウと呼ばれた男』
第1話本編クリップ~誕生日パーティー編~|欲望渦巻くポリティカル・サスペンス
2024年4月24日(三)Disney+(ディズニープラス)獨家上架!(全10話)
https://www.youtube.com/watch?v=jU61fpHUtlQ
destiny
石原套新劇好睇?
川口本身youtube同人間モニタリング都係放到好開去玩
《奇巧計程車RoOT》真人日劇明年登場 河合優實、坂東龍汰主演

呢套劇追緊都好睇

https://game.ettoday.net/article/2650444.htm

剛開始還可以
致光之君屌打近廿年日劇
9 border睇得好舒服
漫畫改編電視劇

劇情大綱
編輯
偵探玲奈和新手佐藤在調查一宗案件時,意外遭遇了一輛可疑的計程車。佐藤成功地拍攝了案發現場的影片,但影片卻被不明身份的黑幫搶走了。

酒吧老闆娘妙子委託偵探社進行背景調查,目標是計程車司機小戶川宏。玲奈和佐藤在赤道的幫助下,在小戶川的計程車上安裝了遙控行車記錄器,並開始監控他的行車活動。
呢套幾好睇
但係
洸平話人講大話其實你係覺得寂莫,只係見過一兩次就咁講野有D kick
珠玉在前我覺得唔會有odd taxi動畫咁好唔係好敢開
好睇?
Odd taxi動畫係神作但少人識好可惜
#KKTV 2024/4/1-4/7 #週排行

📱 戲劇 :

— 1.《#極度不妥!》日劇
— 2.《致光之君》日劇
🆕 3.《#奇巧計程車:RoOT》日劇
🆕 4.獨《#負責接送的澀谷哥哥》日劇
▲ 5.《寬鬆世代又怎樣》日劇
▽ 6.《Eye Love You》日劇
▲ 7.《再會指揮家》日劇
▽ 8.《廚房的愛麗絲》日劇
▽ 9.《大奧》日劇
▽ 10.《春暖花開的那一天》日劇
▽ 11.獨《#客廳裡的松永先生》日劇
▽ 12.《隔壁的護佐姐姐》日劇
雖然個個係咁讚…但有個位
你地唔覺得無啦啦叫佢做手術個下好癲…佢咁耐無做過…又話個手術要10分鐘內縫好…氹杉咲花用左成碼1分鐘…佢出去着袍返返入黎又用2分鐘…跟住佢就落場分半鐘……反而我想讚下失語症個位女演員…做得真係好…手術後錄個條片(成個case我諗起清原翔)…做三瓶醫生個演員…佢之前都唔係咁出名…但今套係做男一...雖然我覺得佢都做得幾好
6秒間的軌跡第二季
每集竟然長過第一季
呢個檔係第一集先加長 之後變返半個鐘時段
unmet
唔覺
因為本身都set咗杉咲花應唔應該睇症呢樣嘢
拗咗成集
連佢自己都係今集先開頭落場
拖一輪先落場係正常
Unmet
兩對手點都快過一對手嘅諗起清原翔+1唔知佢而家點呢
三瓶樣唔sharp但係幾charm
agger呢套真係追得落
仲要有aimyon聽
十分鐘果到你由佢啦
啲蘇幾型幾襯佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞