2024年春季日劇討論(1)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
天海keep得好到黐線
知念幾年前套乜野阿波羅係自己彈
有冇人睇yips?
每一集都獨立case,幾岩送飯睇 有笨蛋節奏
已經睇咗生肉 , 啱啱見到東京不夠熱有做
Destiny 第2集
以為每集會深入查下案,之後帶少少主線老豆案咁,點知今集單案蜻蜓點水咁,女主角上Facebook睇咗陣profile起底之後就查完龜梨老豆出現就即刻放咗,完全冇過程
太多旁白呢啲都廢時講,今集講主線劇情時間長呢啲冇得講,問題係佢重重複複講同一件事,石原打電話畀宮澤呢段只係重複講返佢見到龜梨,同埋矢本可能有鬼呢啲全部都係同一集已經講過嘅事,宮澤疑似對做家庭主婦有所不滿明示暗示都有3次,不如慳返時間講返單案啦屌
又話佢變咗野人嘅
今晚9 Border宣傳居然係木南晴夏上雪人節目,川口春奈去浜田歌謠祭唱K
冇咗水上
川口上雪人番同阿蓮拍埋一齊又會被cue silent搶新劇fo
唔係佢上都正常嘅
佢唔上雪人節目成個丁家都不停cue Silent
其實我覺得不停cue同一套戲對演員嚟講定晒型 似負面影響多啲
冇計佢自己爭氣拎到其他代表作出嚟嘅話大家自然會停
上個月尾一上睇左
除咗靚人靚景
呢套真係好普通...
我睇完第日再睇土屋太鳳套マッチング
好睇好多

https://x.com/4gatsu_movie/status/1780431359850504585?s=46
咪係囉邊有齊到人
https://www.instagram.com/p/C57IDo7JGLr/
7月10日Apple TV上《Sunny》,有Rashida Jones同西島秀俊
關唔關佢拍404嗰陣仲係岡田健史事
咁佢暫時又淨係拍左幾套劇同電影 講佢最出色嘅代表作又真係silent 冇辦法啦
係喎屌
係 真係靠佢爭氣 靠同一套紅唔得幾耐
又有可能喎
差啲認唔到班長
第一眼以為本田翼嚟
仲差米津玄師唱主題曲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞