2024年春季日劇討論(1)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
當年追朱古力真係為咗聽嵐首bittersweet only
首歌又真係唔錯平時唔聽J-pop都會想聽下
同感朱古力只係一個字爆
唔叫好劇本啦

同唔多中意啲劇本搵石原做好嘈 戀愛上腦啲角色
不過又死死氣睇
チョコ潤同gossip girl一樣扑嚟扑去 但gossip girl睇得落 チョコ潤一集就頂唔順
利申Gossip Girl睇唔落細個睇Skins
pending train算唔算近10年最伏日劇
聽緊髭男又諗起
同樣都有赤楚 你問左super rich未
sor,淨係睇左半集定1集就棄左
喪屍都好伏
pending train忍撚左班煩膠嘈交忍咁耐,竟然同我講未必救到好似初初睇進巨大結局咁嘅感覺「這個嘛我也不知道」,明明講陌生人困難時守望相助,最後變左被動救世,仲要無能為力
啲角色成長完全浪費哂
細個係睇gossip girl同the big bang theory
個人覺得train係宣傳方向出晒事 明明套戲就賣人性同hehe(?) 但係就sell到sf大作咁
今晚有當真妹妹擔正主角嘅劇
下?你地當真夏死架
表示細個睇modern family同doctor who
我係咪太健康太益智
妖怪女友
細個得cctvb同atv所以我有乜就睇乜
自己嘅審美標準都係咁培養返嚟
super rich過份過真夏,真夏都未到集集有wow野屌
真夏唔夠super rich嚟啦
+1
J2同禮拜日朝早嘅翡翠台令我睇唔少日劇
仲有90210同scandal
啱呀,喺super rich面前,pending train定係真夏都係碎料嚟
真係好記得春馬系列 花樣少年少女 原來是美男 粉紅系男孩etc 到依家都係心中經典
Super rich淨係赤楚掹刀就已經夠收真夏皮啦
妖怪女友

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞