2024年春季日劇討論(1)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
張圖仲要係專登調轉 點模擬
我驚係我眼殘 係咪連髮色都轉埋黑
笑咗 咁都見報
明報記者可唔可以反映畀黃Viu聽我想睇其他劇
令和版「相馬健」由山本耕史演出,熱愛健身的他提議把運動元素放入劇中,在稽查組的
桌子上放置彈力帶和啞鈴,讓他的角色總是在鍛鍊身體的某個部位,一出場就非常搞笑。

山本耕史表示,相馬是個喜歡外出找美食的人,「運動是為了吃更多美食」的設定應該會
很有趣。他還向同劇演員分享了彈力帶的訓練方法,今田美櫻嘗試後驚訝的說:「這太難
了吧,一點也不容易。你們在拍攝時也這樣做嗎!?」
縱慾過度

感覺上好少男人仲要運動型會迷上呢種新興宗教
我仲以為係普通性格不合
Btw 佢地仲已經生左個b
好似話當年奉子成婚?
時不時都有男人join呢啲啦,Orlando Bloom都join創價學會啦運動員入去可能好多著數一直畀人捧住呢
咁渣打係咪睇呢個post先知?
唔知有冇人討論過,MyTV TBS啲日劇,每季兩套,但今個月去到三月中就停晒

會唔會轉去Netflix?
tune到無咁黃
髮色、塊面、件衫、隻碟
成張相都唔同色
就信佢Up錯圖,但如果係有另一幅圖冇錯嘅點解冇即刻換咗佢
今次唔知有冇人要落鑊
運動員容易洗腦,平時都係人叫做乜就做乜,操操操
仲要佢係退役定就收皮既,情緒關愛下好容易就沉船信哂
好想知邊間agency咁樣衰
哇 日本竟然未上青春18
搵唔到首主題曲

新曲「記憶の旅人」が、日台合作映画『青春18×2 君へと続く道』主題歌に決定! 新曲「記憶の旅人」が、2024年5月3日(金祝)公開 日台合作映画『青春18×2 君へと続く道』の主題歌に決定しました。
呢到基本上喺日娛新聞台
都係聽完拎返個感覺
再落手試下實際彈唔彈到
似側側膊以為冇人識多D
唔係呀~citi個app好流, 定期利息又唔高
個間agency一定會永不錄用
同埋無可能用黎做layout…
佢cap個人像出黎…仲要反轉埋左右…又有tune過色
為個layout點會做咁多野

渣打marketing 應該要係出街前做review…
Clearly…無人認出川口春奈
Unmet
杉咲花素顏?
石原 沖完涼 靚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞