2024年春季日劇討論(1)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
掹完仲要濺晒啲血去對面真係值得入日劇名場面
gossip girl + how i met your mother + white collar

BTW Netflix買咗好多HBO舊劇
世界未日
真夏淨係睇咗第一集都已經令到我對佢有咁嘅印象
唔敢想像我自己捱唔捱到半集SUPER RICH
我一直都話Super rich係赤楚fan test嚟
捱唔哂/對赤楚有陰影係正常現象
捱得哂仲可以對赤楚有愛就恭喜絲打一齊成為赤楚die hard fans嘅一份子
我係GTO(2012) BOSS 全開女孩 最後的灰姑娘
第幾集想笑下
頂,真係笑出聲
佢老公叫佢唔好掹仲死都要掹
btw Netflix 可唔可以上返the Sherlock 醒起自己係未睇哂
有冇ching可以推啲懸疑推理題材既劇 好耐冇睇日劇
以前真係好多經典 仲有real clothes同守財奴
Btw個人覺得last Cinderella係for j春馬多啲
BBC嗰套?第一季初出嚟係耳目一新,之後第二季都還好但已經經唔起推敲,第三季開始不了
推理要在晚餐後 99.9
近年個啲都伏伏地喎
係呀 純粹鍾意Benedict Cumberbatch想睇下睹
Border、Unnatural
諗到再講
想睇當真妹妹live
tver冇嘅
Cold case
我心目中 Pending train 大概係美波無拖拍
同埋美波流星(唔記得咗個劇名)呢兩套level
我覺得pending train係唔好當佢係science friction就ok
屬於可接受但不推薦 純粹拎嚟j赤楚就啱晒嘅程度 美波無拖拍過分好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞