依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
lol 啦,算少掛
Win-win situation 我贏兩次心態

贏國文化 明冇?
最慘係佢地一開完全無得玩.
收工有時想 同朋友輕鬆打一版
過下癮 都唔得.
影帝都唔做先仆街.
果時仲要1000points 10張買踢人券.
但對手係防踢既.
太耐無玩啦. 你題起我先醒起.
仲有一隻暴力作弊.
醒返起 太耐無玩.
輕狙場 no knife.
https://www.youtube.com/watch?v=FTEf77p_0r4
睇完呢條片 原來反外掛都有策略
新手Javascript就唔好啦.
python唔錯.
T pose笑咗
唔係話有外掛眼鏡啦咩,睇sparkles講,中國已經有
AI相關科技在2023年大爆發,因此今(2024)年的消費性電子展(CES)有相當多樣且有趣的AI相關產品,其中微星展出了令玩家們都相當感興趣的螢幕,因為它內建的AI功能,能夠偵測出地圖上看不到的敵人,無疑是「內建外掛」。

該台具有AI運算功能的螢幕為「MEG 321URX QD-OLED」,在CES的展示中,該螢幕能夠藉由名為「SkySight」的新功能分析《英雄聯盟》中的小地圖,進一步推測出敵人的確切位置後,以圖示加以標註。

此外,該款螢幕下方的ARGB燈條還能與角色的血量連動,如果血量滿格,整個燈條就會發出綠光;如果血量剩下一半,燈條則只會有一半是綠光。

綜合上述,微星的新螢幕瞬間成為了玩家社群的討論焦點,認為這樣的螢幕無疑是破壞了競技遊戲最為注重的「公平對戰」,再加上AI運算的過程都在螢幕完成,一般的防外掛程式根本無法偵測,對於遊戲營運商來說無疑是「新的挑戰」。

實體moon睇你點搞
如果要入行做遊戲 indie既話識用市販game engine就好足夠 但如果你要入大廠做capcom / EA個類 佢地都會要求有openGL / directX相關經歷

佢地有自家Engine 你用市販game engine 只會接觸到中間/表面個層 低或最deep個啲野你係機乎唔會接觸到
而Capcom有 Re Engine EA有Forstbite其他大廠亦如是
至於點解佢地唔用市販engine 例如unreal呢
咁係因為佢地有出自家title 例如capcom出biohazard
而biohazard呢個系列有佢獨特既game system地方
最主要係rendering pipeline 同外部既plugin (capcom自家既motion capture之類) 當然佢可以改unreal engine底層source code去符合佢地既需要 但呢方面涉及到要搵epic外注工作 同公司機密技術同reverse engineering 好多時大廠都唔會咁做 換言之 佢地需要一個game engineer 去幫佢地寫底層code 去完善自家game engine

而且directX / opengl呢類graphics api 講到尾就係繪圖(rendering) 整game只係一個比較多人應用既層面 佢仲可以做其他野 例如CG VFX生成 / DCC tool製作 (如maya / blender)
但識呢啲冇撚用搵唔到錢
果單其實係唔係外掛咁簡單
條友直頭係搵server 漏洞hack 咗入去
而且呢個漏洞已經好耐,佢keep 住玩咗好一排
Apex 果邊一直都無fix 呢個漏洞
佢可以unban 自己account、派禮包俾人
ALGS 果單野之後有媒體訪問過佢
佢話佢想出名+想引Apex 官方注意
所以aimbot 果啲係專登整張圖同文字出來俾啲人睇到
琴日睇完呢條友既片,佢個title 好癲
幫聯邦政府hack 過核電廠
另外聽佢講野好有條理好有邏輯 不愧係世界級hacker
真係人如其名
同個啲窮所以要偷野 唔開心所以要吸毒嘅人一樣

搵啲歪理justify 自己做仆街野
樓主依類都係傳統外掛 一更新就用唔到
依家ai外掛係癲到任何fpsgame 只要個模組係人形既都啱用 根本防唔到
變速陀螺 (防禦式外掛), 爆頭自描
1.6時已經有啦
呢d太過明顯實俾人踢走根本冇撚用
以前cs1.6開外掛只會玩喪屍場,平時行路用正常速度 踎低開槍就用20倍變速秒殺人地幾千血既喪屍shotgun d聲好似laser咁
cs1.6有時會見到d房有幾個外掛神仙鬥法,之後就落場用CCA 1秒清場,大家差唔多外掛,鬥既就係邊個fps高d
RO外掛先顛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞