依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
回大王,其實唔難
但係binary嘅點改
係唔搵個 memory address 出黎改value
以前用game master可以手動track memory address 改
但整外掛嘅人係點做的

me 識low level lang e.g. C同C++ 日日都寫,但呢方面嘅知識對我黎講完全係黑洞
樓主有料
八卦一問樓主正職應該都係整game 個類?
高汁post留名
以前用moonlight改槍
打zoombie 渣黑AK-47勁好玩
冰狗外掛
依家CS2高級掛用緊DMA,完全唔會detect到,仲有Ai掛幫你預瞄,幫你自動拉爆頭線,基本上仲可以幫你搵埋掉道具啲位,你個準星瞄準到道具點位佢自己識幫你拉個準星過去等你掉道具
成班loser現實失敗
咪開cheat自我感覺良好下囉

唔好話cheat啦
一開金手指隻game已經完全唔好玩
又唔一定既
好似lockpicking咁 有人學黎為左偷野 有人享受研究解鎖既過程
我就知道槍GAME成日唔夠人射,
一定係好多外掛
整game嘅人要整外掛好易架咋
Lol都唔少 真係on9
如果有一套Anti-Cheat系統
係好似大陸啲電腦病毒,真係會access哂你電腦所有嘢
然後隻game就可以100%防到外掛
你又制唔制先
Mon hunt開金手指好好玩
又飛天又剩
樓主睇來無玩過CS1.6 堆加速外掛
全盛時期最勁的007加速係香港人寫的
其實ban電腦底板已經都防都好多
Rust 好似係ban底板
即係你唔換塊底板 你開ac好快ban多你一次
唔熟 有無高手講下點解唔隻隻game咁做
其實陰d陰d 扮正常玩家咁玩係幾爽
但完全無敵秒殺果種就完全唔好玩
玩乜game都係咁上下
以前最初落網吧打都係打R6 啲人都正常
跟住轉哂玩cs1.5 成間網吧開cheat鬥穿 勁撚白痴
係屋企打仲on9 自己開場或入人地場都好多台仔
有啲開cheat會做戲做得好撚真
ban 底板公司點賺多份買game 既錢
根本係有心放縱既
巴打係咪自學?
如果想學可以點上手由零開始寫application
定搵course讀會好啲?
笑撚到傻 防禦外掛嗰度
有啲係升lv解成就/賣ac
就係我玩哂,你冇得玩
如果真係有興趣 你要諗下自己係想做咩
如果係想release隻game既話 可以從game engine著手
如果係想明白整隻game既work flow 就要由底層API學起directx /opengl/vulkan個堆

後者將會係好難 尤其係未寫過program既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞