依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
幾勁,仲要用刀秒
apex果堆手掣玩家好開心wo
r99,r301成日都一排彈就打死人,中近距離探頭出去唔死都爆甲,根本同緊一堆自瞄撚係到打
之前仲有michael jackson peek
青蛙下蛋
阿婆鐵蛋
你信? 好多所謂網上高玩都有呢啲hacking軟件唔覺意俾你發現
一個人你可以咁講 但係個個都係唔就
不如你睇咗再留言?
好簡單
想贏
佢哋唔係所謂高玩,佢哋係職業選手
仲要兩個都有喺世界賽攞過冠軍
所以戇鳩先喺pc玩competitive game
你自己睇下比人hack個兩個咩人先啦
一個係gen 一個係ceo
兩個apex界泰斗
啲冠軍都係佢哋兩隊贏曬 點會開cheat咁癲
亦都無必要cheat 呢個比賽只係regular season
佢地兩隊都入梗playoff
cheat黎無意思
陀螺出咗十世啦,係咪啱啱先瞓醒down個cs go嚟玩?

P.s even遊戲有overwatch,但其實hacker係可以操空令到某一名正當玩家畀人ban, 或者外掛玩家上到佢都唔會畀人ban.

佢啲限量 Private hack隻game九成九都唔會detect得到
眾所鳩知 CSGO係理財遊戲
你笑人戇鳩嘅同時人地已經財自
1.6已經有一堆變速陀螺渣輕狙喎
學python 先定Javascript好?
開透視其實幫助唔大亦都好易畀人ban,特別係呢個overwatch嘅function

開外掛最緊要淨係開mild aimlock , 亦都唔好諗住個外掛令到新手變老手。 最緊要係打一段時間唔開外掛令到自己對遊戲掌握一定認識,然後先再用外掛修正自己錯誤,或者增加容錯率。
職業選手都係咁咋嘛,

我都係做咗一段時間你哋口中嘅外掛狗,但係到而家從來冇畀人ban, 我自己亦都有份可以用overwatch function, ac 喺官方眼中係好clean嘅ac
傻啦 外掛打外掛要技巧㗎 你以為真係有掛就直接贏咩
開掛打正常人梗係唔好玩
睇情況啦 有時啲掛係skin 只有自己睇到其他人睇唔到
cs2 多咗好多exploit
唔知有冇人想知 但照講下
依家最主要係冇擴散 原理就係將擴散嘅seed強行generate到可以perfect射到人嘅seed
而cs2 係冇fall off damage但係穿牆會減damage 而普遍外掛都會有得畀你set自瞄最低傷害

依家已經算好 之前仲有魔法子彈(地圖0, 0, 0開槍)瞬移去地圖原點
太多嘢可以講 想知再繼續
試下睇左內容先懶醒
HWID spoofer 就搞掂 其實都防唔到
唔影響到人嘅唔理啦
問題係班自私撚樣為咗自己可憐嘅自尊破壞晒其他人嘅遊戲體驗

樓上仲有條撚樣大條道理咁開掛先
Apex 藍熊 anti cheat is a joke
支持樓主出post
依家太多無營養嘅廢post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞