依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
csgo只係投資工具
邊有人真係打
我本身讀cs.
其它野就自學既.
youtube都有好多免費既tutorial.
唔洗特別話上course.
wadiu
好耐冇聽過呢個名
一有人用呢隻 對面d掛基本上唔洗玩
好易
樓主唔勁
大約undergrad 程度
但cs 改到gta 咁撚樣
Scan change of value/address/register
慢慢掃出黎
玩得deep嘅嘢
都會有攻防team互鬥
有一d外掛係好

當年HP可以改槍
唔洗比遊戲公司屈錢
呢啲反而會捉得好嚴,我見好多大陸仔用換skin外掛,入完場即刻比V社ban左,好似話V社唔容許呢啲換skin掛話會影響Gaben財路,如果個個都用換skin掛咁就唔會有人買skin,用親就必然vac。

呢啲換skin掛好似係直接改file先換到skin,所以一但用左呢個掛一定會偵測到。

個啲咩自瞄加速360爆頭反而未見過佢捉,可能呢啲功能會繞過防外掛機制無咁容易捉到。
樓主之前出過嘅post好多都好高質。
(雖然我完全睇唔明……)
理工科undergrad
咁樣玩到人地無錢賺
就唔會繼續有game畀你玩
cs2 外掛冇cs go好玩, cs2只係跳出去no spread awp, 睇下你死先定我死先
咩係溫柔
又係你呢啲趕唔切認叻嘅傻閪
乜撚野用外掛修正自己嘅錯誤?
咁撚樣嘅野你都講得出,外掛即係你無能力但係你想贏
即係輸唔起,但自欺欺人,仲話啲職業選手係咁,forsaken 咪係輸唔起囉
人地用上千上萬小時去練,你用外掛 同運動員食禁藥無咩分別
啲公平性已經唔講
怕輸咪去打返單機game
仲要比賽最出名選手之一比人直播住開
好撚辛苦 場場都有wallhack
我ok
個人覺得冇乜私人需要
overwatch 透視緊係無用 cs知位起手先差好遠
屌啦星
當年細個係網吧玩lan server開外掛穿牆

聽到冇幾遠有mk大叫
「屌你老母閪邊撚個開外掛穿牆呀!?」

細個笑撚到我
我即刻alt f4關game

佢起身行黎行去搵人
打csgo好耐以前試過用過 玩左成個禮拜都冇被人ban 不過我冇喺prime ac試 怕被人ban冇左百零蚊 不過唔係prime真係打10場有5場都係掛 仲要好多都係自轉掛 打到冇癮直接棄game 不過佢ban係好正常 始終啲刀skin閒閒哋都過千 免費ac玩過千蚊既skin 佢實ban你阻佢發達
我玩轉skin 係貪佢咩skin都可以用 就算把刀幾靚都好都會玩到悶 得閒就轉下skin玩 同埋手感真係有唔同
利申 除左一開始買game 1蚊都冇放落隻game到
記得以前heat project試過開7%加速好爽, 人地唔太覺但有好大優勢
坦白講開aimlock就一定被人知 我之前係睇replay睇下有冇aimlock之後再喺steam 到report雖然唔知有冇用 不過呢透視就真係捉唔到overwatch係冇撚用 啲掛係可以透視睇穿牆 然後你報位唔殺人都得 所以個透視好難幫助唔大 不過打過咁多場外掛 識玩透視掛既人通常係死得少而唔係殺得多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞