依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
原理好簡單,都係普通外掛,識別畫面,移動座向。 只係移動唔用電腦指令,叫機械移動個滑鼠,無乜特別。

實際唔使咁做,因為太多更簡單方式可以破解。

靠技術係無可能防到哂外掛,即係現實中你無可能防到所有罪案,防到都係擾民,最有效都係靠罰則。
學到嘢
我覺得要解決外掛問題係冇可能達成到,要學識同佢共存先得,再唔係就唔好再玩競技類既game,去玩返單機,我依家就係咁
同埋外掛既出現好大原因係啲高端玩家造成,一大堆人體外掛,跟住打贏人就係到話人哋垃圾,廢物,又BM對手。打個機姐,使唔使做到咁。同埋打機呢啲野真係好睇天份,你反應快,轉數快,手腳協調咁鬼夠你打咩,如果我唔用外掛,咪一直會俾呢啲人撳住砌?到果陣得返兩個做法姐,一係唔玩,一係開外掛,有邊個想一直俾人撳住黎打
我唔係想合理化外掛,有人每日都好努力咁練習,想既就係打好啲表現好啲個rank高啲,但對於一啲休閑玩家黎講,入到去就係想放鬆下,無謂再去面對一個咁高壓既環境,返工都夠攰,打個機都會互屌老母真係好冇謂
所以依家打機打到好勁果啲人俾外掛打返轉頭係你地自己攞黎既,有一班休閑玩家從前都係咁樣俾你地撳住打

利申:冇用過外掛
dma 外掛先痴線
Pubg掛當年成千蚊一星期 封咗買號兩百
開一鋪食次雞就封一次號都唔知為乜
可能對面都開掛呢
青蛙下蛋 heatproject
咩野陀螺唔唔覺得係新野
CS1.6年代都有加速自動瞄射殺人嘅暴力掛
不過哩D外掛冇咩意思
有一種仲勁嘅溫柔掛係改變彈道(應該係最勁)
甚至彈道可以揀瞄頸甚至胸
所以可以唔下下爆頭
只要唔係太廢都好難比人發現
溫柔可以勁過暴力
有部分玩家 玩既係外掛而唔係隻game
垃圾
入黎就係為咗睇嚟單
其實拍YouTube都得 類似皮毛小知識嗰啲feel
咪玩啦, Kernel anti cheat = 廢, VALORANT亞洲ser場場都有掛,而家啲cheat已經唔係改memory咁撚noob, Direct Memory Access, External controller, KVM pixel bot. 簡單啲直接裝隻cheat落kernel, 你點detect?
吹奏Vanguard嗰啲撚樣=弱智

https://youtu.be/7yPj_oq2asM

https://youtu.be/s0NqZ7IOrKs

第二條片嗰條撚樣啲參數柒到咁,照玩幾年唔ban
樓主出親po 都好正
老實講啲殘疾人行步路都撞牆,你開都唔怪你,但自己開掛都打唔贏legit player走去rage hack有意思咩?你休閒玩家排到勁人唔去怪個matchmaking system走去賴鳩比你勁嘅player都幾搞笑
64 tick啲hit registration delay高到哭仲what you see is what you get Valve搞笑

Peeker Advantage, 入牆死,一日冇128tick同AI AC都唔使玩
問題係靠自瞄打爆人贏game完全無滿足感
我玩apex廢到經常落地成盒都唔想開掛
當年小學雞玩heat project
拔網線 再走入人地基地 再插返網線就可以偷人地雞
咁係個條友勁姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞