依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
搭單問下
打信長mh外掛難唔難正?仲有以前巨商外掛其實點黎
自己玩得太垃圾
想試下秒人感覺
但用得多外掛
會完全唔想玩隻game
技術上uwp可以避免到大部份外掛
但好多野變咗要重寫,軟件權限又細咗
Game廠唔buy,微軟都放棄埋
自己贏唔到,就係用手段拿回來…嘥時間,精神神!
cs真係好多外掛 成日明明領先緊,對面就會突然有1-2條友突然各種預瞄超準,扮都唔撚扮
師兄你d post個個都好高質 推一推
記得細個玩cso
有隻外掛勁癲
玩殭屍可以拎槍射人
冇人踢得走
subticked.
Hey, sometimes your opponent is just having a really good day.
自問對programming 好有興趣
會學各種外掛知識
但真係同人玩完全唔會用
實實際際練下技術
光明正大贏好過啦
都係睇互聯網/AI學返黎.
萬變不離其宗.
幻想一下, 其實in-game既variable.
都係儲存係ram入面.
你就可以改果d variable.
multiplayer都係. 你每射一粒彈,
其實都係一個network package.
可以reverse返個package搵返d variable,
加/改完 再掉返上server.
外掛場 TK場 刀仔場.
都唔明開外掛個啲咩心態,咁玩一啲樂趣都無
類似啦, 咩都撈下咁.
HWID 可以搵software 改
Volume ID, MAC……一大堆可以改
有啲係for fun 真係無聊走去爆code 當打機
有部份係cannot beat them join them
另一部分就真係虛榮心
屌你老母Valve tf2啲外掛完全冇處理
有返2010年前舊高登討論區既感覺
果時都係周不時有勁人出高質吹水post
我覺得條友真係太撚勁
暫時冇線索知道佢用咗咩漏洞
同埋一熱門嘅game成日俾外掛搞 上年有排日日ddos
個匹配系統有邊隻game係整得好㗎
當初我玩lol銀牌場有個鑽石既入咗黎,呢啲問題邊到解決到既姐,一黎人數唔夠,就好似faker未出名前排菁英場都要半個鐘先match到一場,仲要match埋一堆平時見開既對手。
玩家與玩家之間既實力差距太大,講真你係高級玩家你都想match返啲同你差唔多既對手啦,但現實係冇呀麻。同埋有一點就係外掛都唔係無敵既,外掛係打得贏既,只要佢唔係果啲無限血,打唔死既人。淨係透視自瞄,其實係有方法去打贏佢地,我果陣玩PUBG都好樂意同果啲人打,因為你會有種要用盡全部力量去砌低佢果種feel,就算輸咗我都可以慢慢學點去打贏佢。
但比起啲真正既人體外掛,果啲真係你點努力都冇辦法戰勝既對手,但你又經常都遇到佢地,咁可以點姐,一係一直俾佢撳住你砌,一係唔玩,一係你都用埋外掛,仲有其他方法咩
最嬲試過玩 sea of thieves 一大堆人開掛,又𣊬移又飛天,搞到無灑心情,直接退game。
Squad又係有掛,透視,aimbot乜都有
最痴線係連Chivery2 都有掛
而家真係唔知可以有乜game係無掛
樓主係香港淨低少數既勁人
但之前都比政府嚇到要del Po
我就係覺得.
點解會咁容易 可以reverse個package.
因為正常個package應該會 加D野/加密.
跟本其實佢internal developer流出都唔出奇.
What if I don’t shoot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞