依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
要成為高手有熱情>all
因為外掛 完全放棄咗玩任何online fps
賣掛啲人賺到笑
依家都係外掛大戰外掛 試過打過一場CS 10條友,有5個開掛,對面隊3個,我地隊2個,大家仲一齊交流用緊咩掛,開咩參數 開掛開到好似日常咁當無事發生咁,而我地呢啲唔開掛全程係屋企掛機
戰地5
神仙打交 每場兩邊都一定有幾個外掛
又唔捉 個遊戲爛哂無得玩
咁多大陸仔買
其實本末倒置左,人數少,所以唔做好隻game只係靠包裝,咁都係理由?

其實係惡性循環,因為宜家game垃圾,所以先人數少。

你睇食雞,D4,其實好多人個心仲係度,係隻Game營運差啲人先走。

如果食雞優化好,無外掛,大把人繼續玩。
如果D4 End Game做得好,遊玩人性化,以人為本,大把人繼續玩。

好多人都好期待一隻神作,而市面太多速食垃圾,所以先得頭一波。

冇得調轉黎講,話啲人唔玩所以唔整好佢,實際係整得唔好所以啲人唔玩。
打rank要比按金我覺得係work既
NG就理撚得佢啦
外掛點都破到你,物理整部機出黎控制滑鼠都有人做過,比實錄住你都可以做假,防不勝防,同埋成本過高,影響真玩家。

現時遊戲成日死機唔順,其實就係最普通既anti-cheat造成,已經令好多真玩家投訴。

我都研究過點樣最有效防外掛,罰得重真係最有效,捉一次成本幾千上萬,少好多人用。
真,乜掛都有,玩candy crush 好過
係,我覺得好重要,唔知點解咁耐無人整,其實實名都已經好好多。
玩外掛D位其實咩心態?
自尊心太低?
唔太可行啦 總有人做爛市 free 2 play
結果都大部份人都係免費果邊
同埋5000真係太多 萬一ban錯連5000都冇埋
同埋佢要點賺錢??入面再買野抽野??
老實講真係好鐘意玩fps 同埋肯洗錢 既先做得出
依家CS外掛玩家心態就係,太多人開掛,唔夠打就懷疑係人地外掛,我有外掛可以唔開,但唔可以無外掛,只要覺得人地係開左掛,於是自己大條道理開埋一份,然後話人地開掛先,惡性循環。

重點係依家CS基本上都唔會封外掛,有啲誇張到加速自瞄爆頭自由轉身360都偵測唔到,放任成年都未比人ban過,導致開掛既人越黎越多,尤其啲大陸仔,見親10個有8個基本上都有掛,差在開唔開咁解
果部機係點樣?完全auto定要人control
想無外掛 玩魔力啦
其實大陸一個server 掛打掛咪得
做乜搞我地真係想玩既人
以前CSGO個陣都無咁多,因為本身大陸個邊有自己CS平台,但自從CS改左物品掉落機制,只有國際server打官方匹配場先會掉落獎勵物品,啲大陸仔焗住走曬出黎國際ser打Rank,依家打親Rank 10場基本上有5場以上都可能有掛,見到啲大陸仔名個steam乜春野都無基本上都懷疑係掛狗黎
當年LFO就係俾cheat engine整死
而家競技GAME 同課金GAME 已經冇分別
有錢就有外掛, 比人封就買個新AC 再開
唔好話cs apex呢啲 而家手機game都大把傻閪開外掛
其實防到,只係唔防, 開發同外掛果班都係同一個老細😛
留名學嘢
外掛仲賺錢過隻game, 仲要月費制
大把人願意比錢換無外掛,free 2 play無問題,free同free玩,paid同paid玩。

當然講就容易,唔好5000,1000都好好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞