依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
咁剩返唔用外掛嗰6個人喺到做咩?
當年巨商外掛月租1200人仔
好鐘意睇2mins paper呢個channel
雖然講啲野好難好深自己做唔到 但起碼知行內最新既技術做緊咩

遲啲character animation既微調同對物件既interaction都可以AI改善
https://youtu.be/nAMSfmHuMOQ?si=b-yxevAAevwwb02_
push.
walking in the sun?
個時入場有好多唔同disco版歌聽
咪一樣只係個冇實力既廢物要靠旁門左道先可以贏
開多開少冇分別
g持樓豬

可唔可以講下點bypass anti cheat 整掛應該最難係呢part
今日打 cs 撞到透牆撚
吓吓穿 smoke headshot
幾年前有個ac玩到上大地球
淨係開透視自瞄 玩得自然無人會發現
係呢首啦
DMA cheat都唔係冇解,有人話可以cpu 落手,但anti cheat成本太高,根本整黎只係防30-40%新手外掛,咁啲遊戲廠已經當完成任務,如果有心搞俾佢擋到全部外掛又點,player base大減,維護anti-cheat成本又高
飛雷神
其實唔係好明,點解咁多外掛公司搞外掛程式,但冇一間公司搞反外掛程式(都一樣係外掛,但專counter某啲外掛),我相信買既人一樣多,因為好多人都係想公平咁玩
CS faceit反外掛應該算係咁?
【第三方防掛程式】
常見的XignCode3、HackShield 、NProtect 屬於這類,他們通常是由一些防毒公司、對系統底層很了解的工程師(這算真的駭客等級了)、甚至外掛工程師所開發的。他們的原理基本上就跟外掛沒兩樣,想像成比較毒的,不會影響遊戲邏輯,幫遊戲公司找出遊戲外掛的軟體。這些軟體基本上跟駭客的木馬有87%像,像是HackShield具有遠端遙控、遠端執行程式碼的功能,你能想像裝這個等於電腦開了一個門給遊戲廠商進入呢。雖然平常肯定不會開這些功能就是了,不然應該一堆公司會被吉。這類防外掛程式通常會掃描玩家電腦的程式有沒有不該開的,比方說外掛、偵錯程式..etc,可能是用執行檔案的名稱做過濾,或是視窗的標題。那通常是原廠會把外掛提供給第三方防掛軟體的廠商,讓他們把該程式的特徵加入黑名單,然後這個外掛就會被偵測了。

那為什麼外掛照樣出現? 外掛可以改版,跟病毒一樣,他們只要找出防掛軟體用什麼當作特徵,然後想辦法把特徵去掉,就可以躲過偵測了。所以像沙士至少一個禮拜1-2個版本

from 巴哈
因為source code係玩家部電腦入面,咁就一定會有人可以研發到外掛。
你係咪冇見過1.6/cso嘅加速 炸房 隱形 防ban ac
咁玩黎做咩
真心問
或者用VM
不過要解決latency 問題 就要投資好多
去到依家我都唔明佢呢隻原理係乜。
嗰時啲加速掛 一係就原地自轉自描,一係就勁難控制嗰隻(佢剩係幫你加速隻game同自描,要自己手動行路同開槍,所以成日會撞牆/kick咗喺啲奇怪位)

佢呢隻係好似識自己計條path去用刀殺全部人,好撚癲
所以咪話根本就係殘廢先要開掛

早排大陸有個人好hit,專玩Dust2,開場預瞄到完場,每個位都預喵,見人就拉過去一下Tab爆頭,勁撚過曬職業選手,仲譽為中國CNCS少年天才,就係因為佢啲操作太唔合常理,正常人根本無可能開局預喵到完場,群眾壓力要求佢線下自證自己清白無開掛,最後都係自爆自己用緊Ai DMA外掛,條友最柒係比人閃盲左仲可以預喵 根本就係電腦玩緊CS而唔係佢玩,佢自己只係負責行路同開槍

咁我明少少,可能為上位出名
我覺得學整mod造福大家算啦,整cheat 係想大家都冇game 玩
咁你玩嗰啲有得做Spy嘅角色咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞