依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
細個打機
最多都係改下memory/config.
加下錢, 整下無限血.

玩CS D友仔開透視 都唔夠膽太過份
果時OpenGL 整個透視其實唔難.
但好多人都唔會用得太明顯
因為會比人on99 kick F1 F1 F1....

依家csgo/cs2年代 仲痴線.
變速陀螺 (防禦式外掛), 爆頭自描,

AWP變連發, 連子彈穿牆falloff都無晒.
server無做validation (但無法, 做validation有extra-overhead 點樣1ping.)
所以csgo之前有verdict系統 等你用完外掛後 再ban你.
但cs2無埋...
陀螺仲要係防禦式既外掛.
當兩個外掛玩家相遇.
佢轉得太快 令對家外掛難而搵到角度
aimlock唔到佢. 咁都諗到.

仲有scout/awp變連發. 唔講以為單機game.
config放係自己個localhost
改network package 減到穿牆無damage falloff

T pose都玩埋. cs2只有你諗唔到既 無做唔到既.

由細到大 都幻想遊戲可以無外掛.
但其實道高一尺 魔高一丈.
反外掛前題 又係要識game, 點樣hack, 點樣anti-cheat.
強帖留名
對programming嘢一啲知識都冇 但每次見到樓主開po都會喚起啲興趣 有啲想學下但唔知點入手 去到同樓主吹到水嘅高度究竟要有幾多年苦工
玩cs1.6 年代 開透視都輸
打機好廢
點解PC GAME 咁多年 咁多大廠整連機GAME 都研發唔到防外掛方法
好似唔夠apex痴線
最新直頭可以遠程幫你開掛
仲玩呢啲戇鳩game
有時會懷疑D外掛其實係競爭對手搞出嚟隊冧隻game
wHaT yOu SeE iS wHaT yOu GeT
你試下比個目標自己先.
好似打機咁樣 有個objective會好好多
例如: Java/C#/Javascript/console application
學下D思路/logic.
同埋依家有埋AI學習易好多

我黎R水吹 我都係programming新手.
想問樓主喺邊到學呢啲返黎
就算識program應該都唔係咁易接觸外掛點寫?
而家d外掛大生意咁做,
真係有錢仔先可以包月包年咁用,以前係人都網上搵到。
不過而家一樣係咁多人用,可見有錢人的確多。
諗起以前 cs1.6 有溫柔同暴力場分
勁好玩
咁你就唔岩啦 開外掛.
cs年代唔係直接開加速直接秒完場咩
同埋自轉外掛 我記得1.5年代就有啦
手上果堆都係1.6的遺物
加速 自瞄爆頭 透視
未玩過apex.
但收到風外掛都好嚴重.
https://www.youtube.com/watch?v=YOZ6Xew2UAs
睇下呢單野已成電競界最大笑話
其實開外掛係咩心態
完全唔明有咩好玩
剩係果D轉轉轉都係碎料
勁既外掛係你完全分唔到佢真係用緊定真係勁
成日都會有D HIGH LEVEL PLAYER比人爆左出黎用外掛
聽講過有D打比賽直頭係D外掛收埋係隻MOUSE/KB入面

不過CS比賽開外掛黎講都係個印度佬既word.exe
APEX 喱單勁

Free Aimbot
打機用外掛正垃圾
「依家csgo/cs2年代 仲痴線.
變速陀螺 (防禦式外掛), 爆頭自描,」
吓1.6年代已經有喇喎呢樣野
自𣈴爆頭(人地睇你隻人物會係咁自轉)
加速(刀仔場成日見到),一刀一下片爆哂對面既頭
你講完之後,我特登起樓主底,發覺佢開啲post全部好高質只能夠話真係好有才華,希望樓主繼續加油,唔好俾啲低質回應打擊到,因為我覺得真係好有趣。
因為一定會擺啲嘢喺玩家部電腦去計,例如傷害、血量嗰啲,如果唔係個server搞唔掂
加上windows俾玩家嘅權限太大,管理員權限可以喺電腦改任何嘢,如果好似家機咁封閉同只有用戶權限會比較難hack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞