依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
以前玩CS1.6
最top fit 啲人以為我用外掛
但之後因為其他online game 少玩
咩貼紙咁巴閉
好過炒NFT
最多都係捉到啲好多人用嘅公版firmware, 定制嗰啲唔會捉到
dma好難detect
只知道pcie插左張野?
外掛呢啲淨係識細個玩heatproject
就咁開個軟件加速器
開太快仲會彈game
唔好介意大陸網,但呢個價最準
岩大陸人用,人人都是高手主播
pubg果陣已經係
用另一部電腦DMA attack返自己玩緊部電腦
敵人d訊息係另一部電腦show哂出黎
然後d mouse本身又有內置巨集幫你壓槍
所以唔鍾意玩競技遊戲
如果陰d陰d用自己暗爽都理解既
但好多都係無恥便無敵
破壞人地遊戲體驗為樂
佢地目的唔係為贏 呢個心態我諗極都唔明
唔難明
鍾意打機但玩得唔夠人地勁 咪攬炒 一齊唔玩
用外掛偷偷地取勝
咁咪做到勁過人既效果
最慘偷偷地開都唔夠人打
之前玩槍game都見過
d人話佢開外掛 但我又唔覺得佢特別勁
後尾真係比人捉到

我覺得開輔助瞄準拉近技術的差距
但好多時d人一開外掛就唔會再用腦
變左有「技術」但冇戰術
咁個user 都要有privilege先得嘅
比得VM 佢就唔會行root / local admin
係咪有呢樣嘢已經?
但好似唔普及?
Cs2 打casual 場
連打幾個頭 d人已經話你係外掛
又唔諗下自己場場企係同一個位 一拉出黎仲唔preaim 你咩
Cs1.6以前可以加速添
10秒清對面場
上場打casual office做tr諗著爽下.
但一定要就著 就著 如果唔係佢地實話你外掛.
csgo/cs2啲skin就係nft
仲要真係有價有市
True ,但俾我用手掣我真心用唔到
Direct Access Memory ( DMA) ,
要第二部電腦行program receive 遊戲PC 的內存,所以遊戲Pc 係clean , detect 唔到
要安裝dma硬件,融合器,aim box (kmbox),再加另一部電腦,仲要月費買dma 遊戲軟件。大哥,打機姐
d人為左透視可以去到幾盡
所以靠外掛既人咪玩唔到 隻狼、Dark Soul 呢類遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞