依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
都唔係 完全冇概念嘅話上一個course咁大把 起咗個頭會好啲
食花生睇神仙大亂鬥
你會睇到認到邊個用緊邊隻牌子嘅掛

嗰時基本上街場一定係神仙打交,
造就勁多專打某啲mode嘅大公會,公會之間又有聯盟,基本上正常玩家係去玩自己團/聯盟嘅私人房

我嗰時個公會係打一般mode 比賽嘅,收人嗰條team平時要去街場做spectator 學點分人用透視/自描。 因為班友好撚癲,個個影帝級演技,你收錯一個,俾其他公會發現就會變成公關災難
個陣真係好多外掛
我都係係網吧玩先接觸到
唔收錢個啲勁過收錢個啲
不過收錢就期期更新穩定啲
你肯定?
做到iOS咁封閉就有機會做到
可惜gaiming界唔用iOS
又或者參考iOS,強制要求Trusted Platform Module作為OS requirements, 之後將anti cheat嘅logic寫入tpm入面
者係好似之前console機咁,例如nintendo switch
冇直接關系,我幾年前玩lol 未開掛最高rank top30
有幾隻英雄用下關下,係幾爽純粹for fun
仲有果個撒旦教. 全部外掛黎.
係喎 勁叻仔
本身對手位置已經傳送係你電腦入面

外掛只係將黑霧 整走
點要可以玩CSGO財自
Skin
我起完樓主底之後,淨係發覺佢涉嫌違反港區國安法

[爆袋] 電腦模擬垃圾徵費膠袋 可以塞幾多垃圾.
https://lih.kg/bFMAOmU
其實真係好唔明用外掛嘅人嘅心態
因為根本唔會防得晒,係浪費時間
我都學緊 而家開住chatgpt有咩直接問 勁爽
條友係咪叫咩 凶召?好似仲係細路仔
咁其實game 界有無考慮過用vm 去開access 比人打機?除咗係resources 會有機會限制咗performance / or 唔值得咁做之外,好似都行得通?
我叫佢胸罩

條友話自己個DMA淨係開雷達,其他乜都無開,瞄準同開槍都係自己人手手動打,搵鬼信 等於你買部iPhone返黎,會唔會淨係用黎打電話咁簡單,如果真係用黎淨係打電話,都唔會洗咁多錢買iPhone
係咪cloud gaming 呀?
除非全世界好似韓國咁 開外掛犯法 唔係都好難攪
冇人會做賣唔出嘅game吧
而且vm host有能力做Direct Memory Access, External controller, KVM pixel bot,睇唔到有咩分別
一張貼紙 一架Tesla
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞