依家D遊戲外掛 真係太癲

328 回覆
970 Like 21 Dislike
當年就係因為CS1.6, 令到我中學時期對programming 有興趣, 果陣開server比人玩, 學埋寫入面果D plugin, 寫web, 自始踏上IT行業既不歸路
有冇人知3:57首歌咩名
以前load入某個ser時成日聽到
1.6 最強外掛唔係透視,係透視穿牆自動瞄頭!條友對個牆開槍,一秒對面全死
要行過黎打的,不過快到你見唔到佢
d人好似覺得勁過自己就係外掛咁
用外掛死全家
前幾日玩cs2 awp 變左連狙真係o 撚左

ct base 直穿t base

咁都冇vac on99
早幾年玩Fall guys
啱啱過起跑線已經完game
VAC剩係捉到舊野
仲要V社咁柒懶
唔洗諗
而且BAN都唔係即刻BAN
應該係一個星期之內BAN(有人測上試過)
慢過大陸服D防外掛
自十次有九次未見到敵人就死左
打機唔開外掛 有咩意思
https://youtu.be/tU3e8TNtTzw
之前咪有人test過攞把negev然後滑鼠dpi調到最高亂咁射,隔左唔洗幾分鐘就比VAC ban鳩左

真開掛個啲唔ban,唔開掛個啲反而ban,啲人話VAC係 Valve Allows Cheats
真喎,弱智

懷疑82 分帳
個d 咩檢舉晒鳩氣

一日幾十萬條片

上年開晚仲係到

打fps game 真係外掛鬥外掛就最好
幾過癮 留名

玩楓之谷無啦啦比佢話偵測到異常就ban左
問佢幾時偵測到異常 偵測到d咩異常一律唔答
最好笑係有課長直播比人見到佢用外掛都唔封
以前仲以為淨係低端人口先會開外掛,
但我都留意到個趨勢係愈黎愈普及。

眼見呢個post 有幾個人嘗試洗白開掛呢回事,
強烈建議大家唔好嘗試幫外掛洗白。
你自己開掛係自己事,但請唔好本末倒置。

完完全全破壞左呢幾年好多人CS 既遊戲體驗。
讀緊CS, 想問如果想學React 點樣學好

之前試過睇片學 都係放棄左
利申 javascript 好弱
會唔會係掉返轉
而家啲開發商真係好撚求其
好難想像以前嘅valve會出cs2呢啲連半成品都算唔上嘅game
獨醒撚建議你留言之前睇下條片再serach下佢係乜水先
拎玩家按金去銀行做定期
以前同個打比賽既fd 玩
佢用耳機聽腳步聲分前後左右
預判位置穿牆爆頭
我開住透視自描都係一出去比佢爆頭死/未出已經穿牆死
已經唔係最出名之一
比賽嚟講係最出名人氣最高嗰兩個
用遊戲修改器設定轉陣營

做人俾屍捉完變彊屍然後轉觀戰者就會變彊屍觀戰者
執補給箱就會有mp7 / 黑ak 開埋自苗透視兩邊殺真係好撚仆街

最記得係墮落地獄2張圖 3個觀戰掟6個手榴彈清曬水路啲人

踢都冇撚用,外掛有防踢

呢啲都只係中階野

最癲班友係唔知點撚樣整隱形殺人
觀戰mode轉畫面 㩒右鍵已經可以桶死人
仲有改槍又係極難

當年cso 管都廢撚事,真係神仙大亂鬥,
團隊死鬥一場32人,至少26隻外掛鬥穿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞