友和YOHO on99 詐騙,已去信消委會!

496 回覆
1484 Like 34 Dislike
打手做好d丫,
收左你錢一路唔俾貨你,延期,係咁呃你話有,原來係無,都唔係黑?

你唔係打手,就真on撚9

一個po都無,死打手,識穿咗喇
你都戇撚鳩鳩。
我講我果次買嘢經歷就話打手
冇電話打呀宜家
樓上條傻閪同佢持相反意見就打手
空氣清淨機我係price買,直接walk in買完就走
之前打算園冷氣機,上網search 個個都話唔想玩鳩自己就唔好yoho, 你約晒工人,佢送唔到黎就好撚煩
其實之前幫佢地買過兩次samsung 平板,啲盒都好撚污糟
佢公司啲cs 都垃圾黎,我公司打算大量採購啲手機或電腦,send 問佢cs 收唔收票,打算開business account

佢叫我自己上網買,我屌你老母識唔識做生意架?
其實hktvmall 有啲4,5星網店係ok ,買過冷氣同雪櫃, 約左果個時間就真係果個時間到
built in pro 真心黑
似足尖東d 相機鋪
直接walk in買完,拎返屋企?
係,唔係太重。佢間公司就係倉黎
用 services/goods not provided 呢個 reason 已可以 dispute
買過千幾蚊耳機, 鬚刨 冇問題
聽講大型電器, 送貨要同代理攞貨, 再外判比送貨佬送貨, 有機會出問題, 但比出面平
由頭睇左落尾,我都懷疑樓主係做友和對家,同人意見相反,就屌人係打手
閪野
試過落錯單
下一秒即刻話可唔可以CANCEL或者改單
佢地係完全唔準
呢間野真係閪閪地
買野之前已經上網睇過晒review 諗住唔係買大型家電同埋唔使訂貨就冇事
點知去買完個拖板 用左唔夠半年就收左皮雖然個拖板係momax但都冇諗過咁撚快壞
可能唔關yoho事既
不過都可免則免
Momax垃圾嚟
駁唔到 之前淨係用過佢d尿袋都算正常
諗唔到拖板咁小野都可以壞
你唔識英文又要夾硬用英文名
網上落單,一律問左有無貨
最快幾時有先落細訂

要Full pay 一律唔買
空清就門市直接托走
Momax 又係香港人開公司,走精面,諗縮數
剩係識marketing ,入citysuper ,扮外國brand
條友閱讀理解咁差第時dse死硬
momax 話就話叫香港人開, 其實就專搵香港人笨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞