友和YOHO on99 詐騙,已去信消委會!

496 回覆
1484 Like 34 Dislike
買過十幾次都無事 仲要第日就送上門
搞笑 你估人地特登知道壞 跟住賣俾你咩
上佢官網買連佢份佣都慳番

咁撚串咀呀
你弱智就咪撚開Post啦, 屌你老母臭西
以前買過幾次,後來成日拖出貨就無買了
買過幾次都送到去門口冇乜問題
估唔到會發生呢啲事
講真冇電話客服真係on9
就係預左可以幾時覆你就幾時覆你
咁正嚟緊買部抽濕機,試下先
哈,豐澤出名
So far都買過好多次,無事
雖然多數係買現貨
但係有幾次要等都係準時到
價錢又平一截
Whatsapp氹你落單,跟住師睇位裝唔到,又唔肯退錢,報哂消委會都唔肯退,俾咗萬幾蚊乜都冇,屌佢老母
咁我都幾好彩

噚日見到,鬼鬼地,睇埋呢個post真係唔敢買
電子野就包
行貨非水貨

iphone 梗係包啦

您以運通卡購買的貨品,在原廠保養期屆滿後, 可獲延長保養12個月。

*最高賠償上限為適用賠償限額,其中條件為,如果原廠保養仍然有效,此類維修屬於原廠保養範圍。原廠保養期須為1-3年。

即係3年的話,會多一年去到4年
你唔係打手就係on9
你真係唔知做生意可以幾陰質

真係明知係壞,都賣俾你,然後等你自己搵代理換

好make sense 唔好誇大呢個現象,因為好普遍
真,我對上兩次都係就咁豐澤網買,

當然某地區sales 係好好人,好高質, 某d就好下欄

timesquare 都唔錯
價格保障1
發現更低價?如您於購物後14天內發現本港其他零售店標價較您所購買貨品便宜,我們便會將差額退回給您2。

延長保養服務1
您以運通卡購買的貨品,在原廠保養期屆滿後, 可獲延長保養12個月3。

45 天購物保障1
從此可以舒一口氣。以運通卡簽賬的大部份個人財物,如在簽賬日45天內不幸被竊或意外損壞,均可獲得賠償2。

1以上計劃的承保人為安達保險香港有限公司。美國運通國際股份有限公司並非閣下的代理人或受信人,美國運通國際股份有限公司可於法律容許的情況下代表該保險提供者。以上計劃須受美國運通「無憂消費主義」之條款及細則及不保事項限制,詳情請細閱條款及細則。如欲查詢有關詳情或索取申請賠償表格或條款及細則,請致電卡背面的會員服務熱線與我們聯絡,或登入保險服務中心查閱詳情。符合以上計劃的保障之可保商品或個人財物必須在保險有效期間由閣下作為受保人在香港的零售商店使用其運通卡購買。
2最高賠償上限為計劃條款及細則中規定的適用賠償或補償或最大責任限額。

3最高賠償上限為適用賠償限額,其中條件為,如果原廠保養仍然有效,此類維修屬於原廠保養範圍。原廠保養期須為1-3年。
咩事,報海關啦
就係友和 ,乜都話有喎

就係友和 ,乜都話有喎點知乜都無叫完你錢拖鳩你呃鳩你喎
AE部機同visa master分開
如果唔多人用又要間間分部都申請幾部機
結果唔多人用既話真係幾蝕
因為呢d機個個月都收銀手續費
有AE機D鋪頭真係要好有信心有人會用先得
所有要訂嘅都係伏味濃
係你港豬折衷既解釋
唔通去間餐廳,好平,之後食物中毒,又答返你「將貨就價啦 要平係咁」

佢平如果質素差都make sense,但而家係平,但貨都俾唔到,詐騙,就唔係平唔平問題
我買小型電器同日用品 經驗幾滿意又抵過出邊 不過急用或者大型家電可能又唔同講法
上次我安裝好送貨同安裝上下晝
Dklm, 唔送貨來先要自己去追
師父都打來問我件貨到未,聽得出佢忍住笑
呢間垃圾肯定係慣犯
咁直去豐澤算數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞