友和YOHO on99 詐騙,已去信消委會!

496 回覆
1484 Like 34 Dislike
岩岩幫屋企人買抽油煙機又係成個月先有貨, 我直情打埋去代理度催, 以後永久blacklist
呢d真係睇彩數,買左十幾次,暫時未中伏,上網有邊間唔咪比人講黑店,除左大公司。

之前上網買左samsung s9 都要等送貨,最後等左一星期左右就到,s8 升級補$6xx 換新不知幾爽
依家d小學傻閪成日濫用blame the victim
我買幾次都冇事wor
低能咗唔係電子磅,朝朝都用緊用嚟磅重嘅磅

連apps睇到哂體脂其他info,第一波用到而家,試過出去做inbody test,數據同營養師部機竟然超接近

真,買switch買耳機手機電腦,過千嘅野又真係搵返啲reliable商戶穩陣
應該係depends on買啲乜
但我記得我問野係有人覆嫁喎,本來心急想confirm邊間有現貨,對答有來有回,記得好似話長沙灣。之後自己又懶得過去,最後同佢講都係智能櫃定唔知送公司
所有大型電器都唔好網上買是常識吧
搭巴士電車都收AE嘅日子,咁撚大間舖都唔收其實好撚cheap

冇錯,係好撚 cheap,cheap撚過英國,cheap撚過日本
咁睇黎真係買大型電器先有問題
我都係淨係買過小型電器未出過事
倉儲成本問題
大型佢要你買佢先訂
所以都係去翻大鋪好過
友和真係黑店
你老母都被人話咗好耐係雞
友和咁多年都係黑店嚟, 點解會衝去佢度買
應該都係呢個問題
消委會無咩用試下報海關
無貨扮有貨好似都中商品說明條例
買過幾次野都ok喎

送貨又快
我買過暖風機 雪櫃 都正正常常
對上買個電磁爐 用第一獲就已經三十秒關機
之後拎部野搵佢地都立即退錢
未上市前都用過友和買過幾次 耳機 iPhone之類都冇問題嘅
但之後發覺價錢越嚟越高 唔會抵過豐澤好多 冇同友和買嘢兩年啦
話哂家誠哥集團
資源絕對配合啦
built in pro 買過幾次野都快夾爽睇運
咁都算blame
用AE卡卡卡卡卡卡卡卡買咗電器,但係之後AE cut咗卡,個額外保養仲喺唔喺度?
其實係睇貨源 不過呢間野都係伏居多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞