[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (22)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Pace大大上水了
條友真係傻仔來,
可能落街食碗餐蛋麵都同你計成本
其實不嬲喺mypacemarket都係貴過喺ssp買
不過喺佢地到買都係貪萬一有問題都搵到人問
我覺得貴呢十幾廿蚊係抵俾
唔好意思,人在東京 請問邊度買電話卡收sms 方便?
講還講
唔好屌人老味

打開門口做生意,明買明賣,
覺得唔可靠價錢貴唔好買

最黎,我屌你老味
屌你老味
你真係愈講愈柒
咁你返大陸住
返大陸食
返大陸買啦屌

屈鳩人係淘寶入貨
啱呀

我個次係日本唔識用佢張卡
我WhatsApp 佢
佢好返覆我教我

我比多十蚊姐
無一張卡係會有日本電話number 而收到sms. 全部都係得data.

唯一收到sms 嘅卡, 要網上訂. https://www.mobal.com/japan-sim-card/?t=st

不過價錢係你平時香港買開嘅幾倍而data 少一半.
呢張垃圾卡洗撚淘寶入貨咩
佢自己搵大批幾十蚊入返嚟撚鳩你地
我講淘寶賺左水位仲平過佢一大截

所謂原生卡速度連人上台十分一速度都無

你條柒頭都屌柒佢張閪卡啦
84.6人仔係人地零售價
65係joytel 批出去批發價
佢初頭當人傻仔大鳩人拎一千張,我話做中間人收一萬收左佢皮啦
係佢自己一嚟屌柒我部嘅假係錯㗎喎
而家又吹到成本論,護航嚟講你都幾肉酸

仲有呢個post 本身死post,突然之間咁多人衝入嚟護航
話唔識冇人信啦,戇鳩
明明一開始話來貨65港紙,唔知點解回下加啲回下又加啲,而家變成84.6人仔
人哋Pace貴40蚊包寄到屋企,有實體鋪做售後同連登CS,雖則不能叫「平夾抵」,但個人亦唔覺「食水深」
同埋外遊呢啲嘢好講個信字,你去到日本張卡有咩事用唔到,同埋搵唔搵到人幫又係有分別
好多人唔係好似呢度研究到咁深入,你話到佢知Pixel唔好用呢張卡用嗰張啦,已經係你的資訊很有用了
ssp有幾多檔會主動問你,之前幾多檔賣過Joytel過期卡
淘寶更加係用者自負制

利申番從無幫襯過Pace
84.6人仔係人地零售價
65係joytel 批出去批發價
佢初頭當人傻仔大鳩人拎一千張,我話做中間人收一萬收左佢皮啦
係佢自己一嚟屌柒我報嘅價係錯㗎喎
而家又吹到成本論,護航嚟講你都幾肉酸

仲有呢個post 本身死post,突然之間咁多人衝入嚟護航
話唔識冇人信啦,戇鳩
個po成日有人回報同問問題
撚有死過
其實你知唔知日本電話號碼係hold 係4間電訊商到
mvno 係同個4間電訊商租網絡voice / sms 就直接去番提供網絡嘅電訊商到,而data 係用番mvno 自己network,
佢所謂嘅原生卡一直都係指唔駛開數據漫遊嘅卡, network traffic 唔會兜番去張卡原本國家再出街,同埋同上台卡速度有距離係非常正常,成個data centre scale完全唔同
最緊日本改咗法例遲啲連mvno都可以hold 電話號碼
係就死post,
你就死post
行內人你更加知道IIj一張卡喺日本攞幾錢
你點睇佢大鳩我攞1000張先
我行得正企得正,亦不需要任何人護航,以上其他人我都唔認識,當然,你可以唔信

我上面已經講左,歡迎你辦公時間上我鋪頭,我比單同報關紙你睇,當然,你可以唔信

香港經營成本就係咁貴,我真係唔係賺咩大錢,合理利潤搵兩餐,亦不存在食水深,當然,你可以唔信

又,問左J公司香港有關人士,香港同台灣係唔會有批IIJ嘅貨

又,現金75蚊張嘅offer仍然成立,等你

又,點解你唔信我又要我信你比1萬蚊中間費你呢?

又,我無潛水,我一人公司係好忙的

又,係,香港開鋪係傻仔,成本高又成日比啲西客或者甚至唔係客嘅西人打擾,所獎我永遠建議唔好幫襯香港任何鋪頭餐廳,返上大陸駛錢就永遠無錯,不過未來你份工仲係咪收緊香港價就唔知,我只係知香港嘅鋪只會愈執愈多
咁好搵又食水咁深我建議你自己入貨返香港賣,一定賺到開巷,到時我免費幫你宣傳又點話
咁快上水

無啦啦大鳩我攞一千張係想證明俾大家攞貨好貴
其實我當初踢爆咗個成本價出嚟,你可以一句覆我咁好賺,你唔撚賺就收我皮
依家你當玩poker咁樣大我底牌,deal 好晒我又同意你又淆底
75 offer 同意但連一雞都唔肯比
仲係度扮晒deal
要人入定一千張同你交收都傻傻地
如果你最後撚鳩我 成批貨我點散
調返轉,個客同你買1000張但又唔比錢先 你都唔撚做佢生意啦
你既然咁撚驚不如咁啦,你想10張買又得一張又得,先錢我平郵俾你
清左你1000張offer 先再講其他野吧啦
任何一間正規日本合法代理嘅批發價都遠高於這個所謂65人仔批發價,Joytel或淘寶店啲貨點攞我唔知,我只知我嘅入貨渠道比乜價我就定返相應及市場接受嘅價
好,我而家約你聽日上我公司簽合約,你比左報價單我,1000張,公司對公司,公司抬頭10000蚊即刻開票比你做訂金,尾數65000到貨COD
Calendar Rakuten咪得
不過打唔出同埋唔知幾時先出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞